A w ogóle to muszę wam powiedzieć że jeszcze za ciązowych czasów reklamowałyście mi tu serial "Przepis na życie" i teraz jednego dnia sobie obejrzałam i wy baby jedne, wpadłam. Teraz mąż musi wcinać dwa dania na obiad bo jak się na te pyszności napatrzę to potem nie ma zmiłuj, trza ugotować.
reklama
marzena9
Fanka BB :)
Kamia ja bym się jeszcze nie nakręcała tym zabieraniem czegokolwiek, bo to wszystko nieoficjalne i rozdmuchane. Tusk uparcie nic nie mówi i ekspose nie było więc media sobie dośpiewują. Jak usłyszę, że zabierają to dopiero uwierzę. I będę się wściekała
A co do prawka to ja stara dupa zrobiłam dopiero 2 lata temu bo też mi było szkoda kasy, bałam się, że to nie dla mnie i że będę 100 razy zdawała i że już na kursie kogoś zabiję a placyku nigdy nie opanuję. I wszystko bez sensu bo okazało się kompletnie inaczej. Trzeba poświęcić trochę czasu na to i serca ale zrobić trzeba. To duża wygoda i warta tych poświęceń.
A co do prawka to ja stara dupa zrobiłam dopiero 2 lata temu bo też mi było szkoda kasy, bałam się, że to nie dla mnie i że będę 100 razy zdawała i że już na kursie kogoś zabiję a placyku nigdy nie opanuję. I wszystko bez sensu bo okazało się kompletnie inaczej. Trzeba poświęcić trochę czasu na to i serca ale zrobić trzeba. To duża wygoda i warta tych poświęceń.
Matusianie wiem co to to weh coś tam? ale dla siedmiolatka niezapomniane przeżycie byłoby napewno pogadajcie z mężem może mały będzie miał super prezent mikołajowy;-)
zonka skoro myślisz to tylko brać się do roboty
bra ja trzymam Frankiego na balkonie a sama popijam ciepłą herbatkę przed kompem wyrodna matka ze mnie powinnam razem z nim marznąć hehe
styna hehe bb radar
młoda daj znać jak było i czekam na foty:-)
ugotowałam młodemu zupkę zobaczymy jak pójdzie z jedzeniem póki co spi jak zabity na balkonie:-)
O polityce nie gadam bo się nie znam a jeśli chodzi o prawko to mam już 8 lat i nie jeżdżę, jak byłam młodsza więcej miałam odwagi teraz się boję i za długą przerwę miałam niech mi Małż tyłek wozi
zonka skoro myślisz to tylko brać się do roboty
bra ja trzymam Frankiego na balkonie a sama popijam ciepłą herbatkę przed kompem wyrodna matka ze mnie powinnam razem z nim marznąć hehe
styna hehe bb radar
młoda daj znać jak było i czekam na foty:-)
ugotowałam młodemu zupkę zobaczymy jak pójdzie z jedzeniem póki co spi jak zabity na balkonie:-)
O polityce nie gadam bo się nie znam a jeśli chodzi o prawko to mam już 8 lat i nie jeżdżę, jak byłam młodsza więcej miałam odwagi teraz się boję i za długą przerwę miałam niech mi Małż tyłek wozi
Ostatnia edycja:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Siemka :-)
tyle naklepane nooo hihihihihi
a ja dziś wyjątkowo od rana z motoryzowana i sprawy na mieście załatwiam , teraz chwilka na obiad i zaraz mykamy do mojej psiapsióły co już lada dzień ma urodzić :-).
Matusia , Bra i Gag ( przepraszam za spóznione ) - całuski dla Waszych pociech na skończone pół roku :-)
Joluś - ojj jest tych babek trochę , Daria brzydko się zachowała miała Nam też wspólne zdjęcie brzuszkowe zrobić i tez nic , Misia też mnie troszkę zawiodła bo dużo się udzielała z brzuszkiem a po ani razu chyba a szkoda ciekawam co u Nich i tak by dalej wymieniał ale Marzenka masz rację zgadzam się z całym Twoim postem że jak się już nawarstwi to ciężko ale kurcze do cholerki można to zrobić! Dziewczyny jak to czytacie to nie bójcie się tylko piszcie! nie musicie nadrabiać wdrążcie się na bieżąco i będzie gites!
Co do tego co chce wprowadzić Nas wspaniały rząd to $%%%$##@ a z drugiej strony jak się wybrało Tuska to co się dziwić z góry było wiadome a żeby nie było to ja za Kaczyńskim nie byłam - byłam za neutralnym gruntem.
Buziaki dla wszystkich co gorsze dni mają i dla tych co dzieciaczki "szkudują" głowy do góry na pewno wyjdzie słońce !
Hope a Ty pochwal się Nam coś tam nakupowała
tyle naklepane nooo hihihihihi
a ja dziś wyjątkowo od rana z motoryzowana i sprawy na mieście załatwiam , teraz chwilka na obiad i zaraz mykamy do mojej psiapsióły co już lada dzień ma urodzić :-).
Matusia , Bra i Gag ( przepraszam za spóznione ) - całuski dla Waszych pociech na skończone pół roku :-)
Joluś - ojj jest tych babek trochę , Daria brzydko się zachowała miała Nam też wspólne zdjęcie brzuszkowe zrobić i tez nic , Misia też mnie troszkę zawiodła bo dużo się udzielała z brzuszkiem a po ani razu chyba a szkoda ciekawam co u Nich i tak by dalej wymieniał ale Marzenka masz rację zgadzam się z całym Twoim postem że jak się już nawarstwi to ciężko ale kurcze do cholerki można to zrobić! Dziewczyny jak to czytacie to nie bójcie się tylko piszcie! nie musicie nadrabiać wdrążcie się na bieżąco i będzie gites!
Co do tego co chce wprowadzić Nas wspaniały rząd to $%%%$##@ a z drugiej strony jak się wybrało Tuska to co się dziwić z góry było wiadome a żeby nie było to ja za Kaczyńskim nie byłam - byłam za neutralnym gruntem.
Buziaki dla wszystkich co gorsze dni mają i dla tych co dzieciaczki "szkudują" głowy do góry na pewno wyjdzie słońce !
Hope a Ty pochwal się Nam coś tam nakupowała
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
marzena no ja mam dokladnie takie same obawy;-) np teraz nie moge sobie wyobrazić że miałaby jechac sam z Tymem w aucie taka odpowiedzialność chociaż te "zaprawkowane"kumpele mi mowią, ze jak złapie bakcyla to juz się bać nie bede:-) zabaczymy a co do zabierania i nerwów tez tak sobie mowię ale jam taki czlek ze zawsze na zapas sie pozamartwiac musze;-)
persefona
Dziewczyny chciałam poinformować,że oficjalnie mamy dziś pierwszego ząbka:-)Tym razem jest i stuka w łyżeczkę.Młody marudzi,mało śpi,wszystko gryzie. Przed chwilą zjadł troszkę zupki ogórkowej i wypił butlę herbatki (co mu się rzadko zdarza) i drzemie. Zobaczymy jak długo. Lecę zrobić sałatkę śledziową. Buziaki
Agniieszka
Co do prawka to mi P mowil tak samo ze jak pojade pierwszy raz to potem dalej bede chciala jezdzic no i mial racje bo ja sie juz doczekac nie moge az pojde na to prawko
reklama