reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Duza buzka od ciotki i Polki dla wczorajszych polroczniakow - gag i karolki :***
Bra, Matusia - dzisiaj Wasze maluchy swietuja - wiec gratulacje!
...i dziekujemy za zyczenia - Pola sie chichrala od cmokania :)

Aina - przyda sie oj przyda ... dziekujemy :** bo Polcia dzis po poludniu wiecej plakala niz smiala siem..:(( Taka bidulka, 4 dzien bez kupki, bardzo sie meczy, nic nie pomaga, i zjesc nie bardzo juz mogla, tak ja bolalo, ze z trudem ciagnela.. teraz padla zmeczona krzykiem..

Gratulacje dla okrągłomiesięczniaków!!

Ale wy piszecie, masakra, ja tez tylko zdążę zawsze przeczytać a jak chce cos napisać to mały sie juz budzi. teraz też już się pomału wybudza.
Ja prawko mam już uwaga 13 lat i nie wyobrażam sobie jak bym miała teraz autem nie jeździć.
O muszę uciekać bo właśnie się obudził

Ale Wy klepiecie:szok: Cieszę się,że w końcu ruch się na forum zrobił..przypominają mi się stare dobre czasy :):)

Rozbawiłyście mnie dziewczynki ... Dziękuję za życzenie PÓŁROCZNE :-D;-)

Bra super miejsce do spacerowania sobie znalazłaś :)

Styna no to mała ma niezłego czuja. Widocznie nie lubi ciotek z BB :( A jak tam zaklimatyzowałyście się już w domku??
Podziwiam cię po tych "kilku porodach",że tak szybko się decydujesz na drugie .

MArzena ty nas już więcej nie zostawiaj na tak długo bo za uszy wytargam :-p

Futrzaczek
ma rację, nikt nikomu nie karze nadrabiać zaległości i całego forum. Mamy tu dziewczyny które się nie udzielały wcześniej niedawno dołączyły i nikt ich tu nie zjadł. Jakoś dają sobie radę z nami :);-)

Persefona no to gratulujemy :):)

Ufff nadrobiłam poczytałam a teraz idę do mojej wiercidoopci :)

reklama
Persefona - gratulacje zębulka.
karolq - w Gregorze jest ozonowana woda i w piątki na 17.30 zajęcia dla maluchów

Masakra ledwo usiadłam, poczytałam i już sie młody wykapał więc pisze na szybciocha.
Mój M stwierdził, że sie wstydzi z brzuchem wyjść w kąpielówkach jutro i sie Tymkniem bedzie zasłaniał. A ciekawe co ja i moje rozstępy mamy powiedzieć na ten temat ;/ Przynajmniej gaciory znalazł, ale za to klapek brak, a jak tydzień temu pytałam czy ma wszystko co potrzeba to żadnych potrzeb nie zgłaszał... lol
Moja mama wpadła na chwilę z ciepłymi jeszcze kruchymi dyniowymi ciasteczkami, już dno miski widać... Pójdzie w doopsko.

Do góry