reklama
karolq8
Fanka BB :)
Aina ja tak tylko czytac moge przeciez ona straszna jest zeby wyszly a jest gorzej teraz niz bylo ja szalu dostaje juz
Aina - przyda sie oj przyda ... dziekujemy :** bo Polcia dzis po poludniu wiecej plakala niz smiala siem..( Taka bidulka, 4 dzien bez kupki, bardzo sie meczy, nic nie pomaga, i zjesc nie bardzo juz mogla, tak ja bolalo, ze z trudem ciagnela.. teraz padla zmeczona krzykiem..
Alex2712
Gratulacje dla okrągłomiesięczniaków!!
Ale wy piszecie, masakra, ja tez tylko zdążę zawsze przeczytać a jak chce cos napisać to mały sie juz budzi. teraz też już się pomału wybudza.
Ja prawko mam już uwaga 13 lat i nie wyobrażam sobie jak bym miała teraz autem nie jeździć.
O muszę uciekać bo właśnie się obudził
Ale wy piszecie, masakra, ja tez tylko zdążę zawsze przeczytać a jak chce cos napisać to mały sie juz budzi. teraz też już się pomału wybudza.
Ja prawko mam już uwaga 13 lat i nie wyobrażam sobie jak bym miała teraz autem nie jeździć.
O muszę uciekać bo właśnie się obudził
Ale Wy klepiecie Cieszę się,że w końcu ruch się na forum zrobił..przypominają mi się stare dobre czasy
Rozbawiłyście mnie dziewczynki ... Dziękuję za życzenie PÓŁROCZNE ;-)
Bra super miejsce do spacerowania sobie znalazłaś
Styna no to mała ma niezłego czuja. Widocznie nie lubi ciotek z BB A jak tam zaklimatyzowałyście się już w domku??
Podziwiam cię po tych "kilku porodach",że tak szybko się decydujesz na drugie .
MArzena ty nas już więcej nie zostawiaj na tak długo bo za uszy wytargam
Futrzaczek ma rację, nikt nikomu nie karze nadrabiać zaległości i całego forum. Mamy tu dziewczyny które się nie udzielały wcześniej niedawno dołączyły i nikt ich tu nie zjadł. Jakoś dają sobie radę z nami ;-)
Persefona no to gratulujemy
Ufff nadrobiłam poczytałam a teraz idę do mojej wiercidoopci
Rozbawiłyście mnie dziewczynki ... Dziękuję za życzenie PÓŁROCZNE ;-)
Bra super miejsce do spacerowania sobie znalazłaś
Styna no to mała ma niezłego czuja. Widocznie nie lubi ciotek z BB A jak tam zaklimatyzowałyście się już w domku??
Podziwiam cię po tych "kilku porodach",że tak szybko się decydujesz na drugie .
MArzena ty nas już więcej nie zostawiaj na tak długo bo za uszy wytargam
Futrzaczek ma rację, nikt nikomu nie karze nadrabiać zaległości i całego forum. Mamy tu dziewczyny które się nie udzielały wcześniej niedawno dołączyły i nikt ich tu nie zjadł. Jakoś dają sobie radę z nami ;-)
Persefona no to gratulujemy
Ufff nadrobiłam poczytałam a teraz idę do mojej wiercidoopci
reklama
mloda_i_piekna
Persefona - gratulacje zębulka.
karolq - w Gregorze jest ozonowana woda i w piątki na 17.30 zajęcia dla maluchów
Masakra ledwo usiadłam, poczytałam i już sie młody wykapał więc pisze na szybciocha.
Mój M stwierdził, że sie wstydzi z brzuchem wyjść w kąpielówkach jutro i sie Tymkniem bedzie zasłaniał. A ciekawe co ja i moje rozstępy mamy powiedzieć na ten temat ;/ Przynajmniej gaciory znalazł, ale za to klapek brak, a jak tydzień temu pytałam czy ma wszystko co potrzeba to żadnych potrzeb nie zgłaszał... lol
Moja mama wpadła na chwilę z ciepłymi jeszcze kruchymi dyniowymi ciasteczkami, już dno miski widać... Pójdzie w doopsko.
karolq - w Gregorze jest ozonowana woda i w piątki na 17.30 zajęcia dla maluchów
Masakra ledwo usiadłam, poczytałam i już sie młody wykapał więc pisze na szybciocha.
Mój M stwierdził, że sie wstydzi z brzuchem wyjść w kąpielówkach jutro i sie Tymkniem bedzie zasłaniał. A ciekawe co ja i moje rozstępy mamy powiedzieć na ten temat ;/ Przynajmniej gaciory znalazł, ale za to klapek brak, a jak tydzień temu pytałam czy ma wszystko co potrzeba to żadnych potrzeb nie zgłaszał... lol
Moja mama wpadła na chwilę z ciepłymi jeszcze kruchymi dyniowymi ciasteczkami, już dno miski widać... Pójdzie w doopsko.