reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Z prawkiem to na mnie tez poczekajcie ale ja jakos na wakacje chce zaczac kurs bo moze znowu cos pozmieniaja to wole poczekac co to rodzeństwa dla Igora to mi sie marzy córeczka ;) Ale tak za 4-5 lat.

reklama
matusiu i buziaki dla Majeczki od Lenusi :-D jak równiez dla naszej Jolusi kochanej :-D

ps. goopio wyglądam, bo siedzę w domu w kurtce i szaliku... jestem z lenka na "spacerku" w pokoju ;) na dworzu mgła i zimno, więc pootwierałam okna żeby młoda troche pooddychala. przykryłam ją kocami a jak sie obudzi, zaczniemy sie dogrzewać w drugim pokoju ;) każdy sposób dobry ;) swoja drogą naprawdę sprawdza się wózek w domku ;) zaraz stwierdzę, że jednak zostaje ;) choć to by była fanaberia ;)))

jolek fakt, dużo dziewczyn nam pouciekało, ja dzis myslałam o adeczce

Ostatnia edycja:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam w domu BB radar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak tylko włączam bb to odrazu syrena wyje. Nie ważne czy śpi czy się bawi ale zaraz wyje. No i znowu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nigdy was nie nadrobie!!!

Styna :-D:-D:-D Chociaż dla Ciebie to mało śmieszne ;-)

Jolek ja też ostatnio myślałam o dziewczynach co nam poznikały. Trochę to rozumiem bo sama miałam jakiś czas temu moment załamania i zniechęcenia. Wszystko przez to że jak się kilka dni nie wejdzie to potem się nawarstwia i nawarstwia i nie chce się nadrabiać a w konsekwencji nie chce się wchodzić i nawarstwia się bardziej. Na szczęście zatęskniłam po kilku dniach i wróciłam. Przynajmniej na szczęście dla mnie :-D Wam siebie współczuję :p

Aina dobrze, że trochę się polepszyło. Makijaż działa cuda :-) I świeże powietrze. Chyba Ty pytałaś gdzie a mieszkam, że mam inną pogodę niż wszyscy :D W innej strefie klimatycznej mieszkam! Już dawno to odkryłam. W całej Polsce pięknie - u nas dno. W całej Polsce w zeszłym roku sypało - u nas nic, nawet na sanki pójść nie mogłam bo po asfalcie nie pojadą. Dzisiaj u nas niebo zamulone ale nie szare, słońce przebija.

Bra fajny spacer macie ;-)

Dziewczyny bez prawka czytałyście jakie zmiany chcą wprowadzić od nowego roku? Może idźcie jeszcze teraz ;-)

Aina ja chce isć na kurs weekendowy, więc postaram się szybko Cię dogonić:-)

Marzena no właśnie moj m mi mówił i mnie jeszcze goni w tym roku... ale ja się tak boje:rofl2:a co do tych zaległości to zgadzam się w 100%:-) i co ty piszesz- dla nas też fajnie, ze zatęsknilaś:-)

Rodzice szykują się do bojkotu pomysłu PO - Wiadomości - WP.PL
a ja własnie poczytałam to i stwierdziłam, ze juz nawet dołowac się nie mam sily:baffled: co zdecydują to zdecydują ale jakby mieli zabrać to szkoda:-(

reklama
zonka - idziemy na zajecia dla maluchów :) bo w końcu zatrudnili prowadzącego :) zobaczymy pierwszy raz nam pokaże co można z młodym robić itp a potem to już będziemy sami rodzinkom chodzić, bo teraz młody tylko z jednym rodzicem może wejść do wody, a ja będę cykać foty :)

Do góry