reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Matko, co Wy tak klepiecie dziś:) Cały czas przy kompie siedzę i ciągle mi się coś na czerwono pojawia:) Idę chyba zaraz do kuchni robić zupę krem z dyni, zobaczymy co z tego wyjdzie:)

reklama
Jolek o kule to faktycznie troche tych dziewczyn jest:-) zadraszczam wyrkowania do 10:-) Tymcio ranny ptaszek i 7 to maks:-)

Aina fajnie, ze u Ciebie juz lepiej:-) ciekawe czy to bardziej terapeutyczna moc make up czy spaceru;-)? kochana ja tez prawka nie mam a cała rodzinka mnie goni żeby iść zrobić:baffled: to moze wirtualnie razem się wybierzemy?;-)

poczytałam o waszych przeżyciach z upadkami maluszków i wszytskim bardzo współczuje:-( sam tez to przezyłam jak Tym miał ze 3 M-CE i przysenałam przy karmieniu i on mi się sturlał z kanapy:-( a najlepsze bylo to, ze spadł i nadal spał:baffled:zaczął płakac jak go obudziły wrzaski moje i mojego m, który wszedl do pokoju i zobaczył jak mały lezy twarza do ziemi na dywanie i nie płacze:-( maskara. ale moja kumpela położna, która odbierała mój poród , jak jej zaczełam płakać, ze jestem daremną matka po tym powiedziała mi, ze nie zna mamy, ktorej by się to w pierwszym półroczu zycia dziecka nie przytrafiło. Więc glowa do góry kochana, i tak jesteśmy mamy the best:-)

Znowu mam dylemat. Dostałam właśnie eske od siorki, że chce Mateusza do Niemców zabrać na jakiś weihnachtsmarkt. Czy ja wiem? Fajnie jakby to zobaczył, ale tyle km mnie przeraża. Jako panikara będę cierpieć z tęsknoty i strachu. Ale nie mogę Mu przyjemności odmawiać, bom strachliwa. Ciekawe co mąż powie.

Jestescie gaduły i tyle :angry::angry:
Nie nadąrzam za wami może zaczniecie pisać jakieś zbiorowe posty:-)
Witajcie mamuni, dużo uciekło majóweczek o Misi też ostatnio mysląłm i o Dari też zdolna bestia , fajne fotki robiła:-),ale chyba się z nami rozwiodła:-) juz nas nie kocha.
A Poziomeczki też bym chętnie zobaczyła.
A teraz uciekam bo jestescie gorsze niz nałóg:-) siedzę i kilkam a przez chałupę tornado przechodzi:-)

Witam.U nas dziś mroźno,przymrozek wokoło.brrr.
basiekkk udanego spotkania
Matusia,bra buziaki dla dziewczynek :***
marzena,wisienka ja też idę na "Przed świtem"-przeczytałam całą sagę i oglądałam do tej pory wszystkie częśći :)
wisienka twoje dziecię kaszle,żeby uwagę na siebie zwrócić,a moje szybko oddycha :p
jolek to prawda-smutne,że dziewczyny tak poznikały..
mloda udanego wypadu na basen
aina u nas to samo,nocki przerywane przez te zęby..i też nie mam prawka
agacio witaj
Agnieszka chłopy-temat rzeka.A jak coś przeskrobią to milszego człowieka nie spotkasz na świecie...
zonka witamy ponownie :)
Alex mam nadzieję,że ospa nie złapie małego
Matusia u nas to samo-Gabi tańczy,śpiewa,recytuje młodemu,a ten chichra się na maksa :)

O matko, wyskoczyłam tylko na obiad i już tyle zaległości...
paula u mnie też bałagan a i tak nie idzie zdążyć z czytaniem :-)
wisienka to daj znać jak wrażenia z filmu, może też się wybiorę bo widziałam wszystkie części a nawet mam je w domu na płytkach, ale jakoś ostatnio "zmierzch" mi zbrzydł...
jolek ja chyba wolę tobie już nie podpadać :p
młoda_i_piekna a idziecie na typowe pływanie dla niemowlaków czy sami? ja moich chłopaków chcę wyciągnąć w poniedziałek, ale bez żadnych lekcji, na razie zorientować się jak Miki zareaguje
Kamia i aina przyłączam się do Was, też bez prawka a taki fajniusi samochodzik w garażu :) ale na razie daruje, bo po 6 oblanych egzaminach mam dosyć...

I powiem Wam, że owszem ja już coś tam nieśmiało myśle o rodzeństwie dla Mikiego

cześc :-)

dziekujemy kochane za życzonka :)
zgadzam się z wisienką, za dużo klepiecie, nie mam szans nadrobić, malutka ciągle mnie woła, do tego jestem niedospana, dzis chyba stan zamulenia osiągnął punkt kulminacyjny.

narazie kończe, póxniej będę. buziaki

reklama
Do góry