reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Dobra może teraz uda mi się sklecić parę zdań. Temat ponownego zaciążenia u nas jest omówiony i staranka zaczniemy w okolicach czerwca lipca tak aby mniej więcej 2 lata różnicy było. 2 lata to termin przemyślany ponieważ jak słucham co w tej Polsce się dzieje to chcę tutaj urodzić dziecko i odchować wystarczy mi że 1500 zł na szczepienia dla Nadii wywaliłam. Oczywiście nic jej nie wypominam ale uważam że są to bardzo duże koszta jak dla młodych rodziców. Nie mówiąc że szczepienia to tylko mała część kosztów. Lecę na inne wątki dopóki bb radar unicestwiony.

Persefona gratulacje!:tak:i smacznego!
Styna my też chcemy,żeby Jasiek miał rodzeństwo, jak skończy dwa latka to będziemy mysleli o drugiej dzidzi:) takie plany są na dzień dzisiejszy.
Hope w grudniu mam teoretyczny:-D potem praktyka, wsiadam w auto i jestem u Ciebie! na kawę i może jakieś pyszne ciacho upichcisz:-)
juz ciemno!
czekam na tego męża i czekam!

Jakim cudem wy tak piszecie przy dzieciach to nie mozliwe:p

Nic juz nie pamietam ;/

Mloda i piekna gdzie na basen sie zapisaliscie??

Persefona gratuluje zabka;)

Jolek Fakt duzo majowek nam zniknelo:(

Co do rodzenstwa planujemy tylko najpierw musze znalezc prace z dobra umowa zeby tym razem miec wszystkie zwolnienia i macierzynski;P

reklama
aina już pokazałam;-) tylko edytowałam swój ostatni post więc tam będzie;-)
karolq bo ja nic nie robię tylko się lenię całymi dniami:-D ale jakoś tak moje dziecko samo sobą się zajmuje:tak:

Do góry