reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam :-)

ale mam lenia!!! kto wpadnie ogarnąć mi chałupkę - ładnie proszę a w zamian wypijemy pyszną kawkę i zagryziemy ciasteczkiem ;-):tak::-)

pranie tylko wstawiłam , ziemniaki się gotują ( ojj dobrze że wczoraj zrobiłam gulasz) a reszta matko no tak mi się nie chce :-D

Paula- trzymam kciuki za Madzię i za te wizyty aby przyniosły oczekiwany radosny skutek!
Hope - buźka i kciuki za mamę :tak:
Styna- ojj jednak mamusina intuicja górą! oby już wszystko było dobrze :tak:
Młoda- pochwal się pochwal :tak:
Kamcia- ładnie szalejecie ładnie :tak: dobrze że wszystko dobrze się skończyło :-)
Salsera- zdrówka ! :*

reklama
Witam się :-)
Salsera zdrówka życzę
Kamcia co za przygody, super że udało się paszport załatwić
Styna szybkiego wyleczenia infekcji
Paula trzymam kciuki za Madzię

A ja dziś ziewam i ziewam, nawet kawa nie pomaga:no: Mały po 4 godz. spania z tatą wstał o 22:30 i się bawił do 1 a rano wstał jak zwykle o 6. Kamcia wybacz, że w tym temacie :zawstydzona/y:

Witajcie. Z góry przepraszam za to,że was nie nadrobię,ale mam ostatnio mało czasu. Młody maruda-chyba zaczną się zęby,Gabi też daje w kość, małż tez niereformowalny, a ja mam jeszcze 2 egzaminy na grudzień zapowiedziane i właśnie opracowuję zagadnienia na jeden z nich. Poza tym pogoda ostatnio dopisuje,więc spacerujemy ile się da. I tak brak mi czasu na cokolwiek. W święta jeszcze oparzyłam palec o piekarnik i mi się paprze:angry:ehhh...lecę..buziaki dla jubilatów i zębolaków! :**

Bry :happy2:

Pytałam was o to ubieranie bo mijałam dzieci w wózkach opatulone zimowymi kombinezonami, kocami, śpiworami i zastanawiam się, czym te biedne dzieci sobie zasłużyły na takie znęcanie :baffled: My w bluzie polarowej a obok głęboka zima :baffled:

Kamcia to miałaś przygody, szczęściem odbiłaś sobie na zakupach ;-)

Styna kurka wodna niedobrze, bidula ta twoja kluska, wiem jak to bolesna przypadłość, zmartwiłaś mnie tymi chusteczkami bo na huggisach jadę już drugie opakowanie i u nas wszystko ok. Być może bakterie coli z kupki dostały się do układu moczowego, to częsta przypadłość u kobiet i dziewczynek. Na szczęście dobrze się leczy :tak:

Paula to już niedługo, oby wizyty wyjaśniły co jest przyczyną:tak:

A ja pozbyłam się Zuzy (wycieczka), piesa krew do badania pobrana, mama pojechała do szpitala, więc trwam w oczekiwaniu.

Hope- będzie dobrze! :tak: hmm a wycieczki klasowe to coś wspaniałego ...:tak: rozmarzyłam się :-)

babki a co się dzieje z Mandrzejczuk ??? miałyście może jakiś kontakt z nią ? zniknęła Nam po tej dyskusji na karmieniu .... :confused:

Aina - nie masz czasami rodziny w Kołobrzegu? A konkretnie pracującej w Grzybowie? bo właśnie dostałam stamtąd maila od osoby o tym samym, nie tak chyba popularnym nazwisku :-)

Dzień zamglony:)

Hope daj znać jak Matula:) dla Niej i Twojego psiaka dużo zdrówka!
Kamcia widzę przygody,przygody. Wymęczona byłaś zapewne po wczorajszym dniu, pochwal się co kupiłaś w ikei i udanych zakupów dziś życzę.
Futrzaczku nie mam pojęcia co się dzieje z Mandrzejczuk.
Salsera źycze szybkiego powrotu do zdrówka:)
Joluś buziaki dla radosnego Igusia:*
Alex trzymam kciuki żeby kryzys jak najszybciej minął! (*) dla Twoich Synków.
Bra ja również mam blisko morze także zapraszam:tak: dziś sernik robie to się załapiesz, bierz Lenke zostawimy z P a my na jakaś impreze:p

nas dzis odwiedzają koledzy P na mecz, także bedzie głośno. Miasto zamglone, Jaś zasnął. Obudzi się, cycol, chwila zabawy, chustujemy się i na spacer:)

Dziękuję wam za słowa wsparcia.
Hope masz racje mogło dojść do takiego zakażenia, bo wiadomo kupka jest wszędzie i możliwe że i do cewki moczowej się dostała, akurat u dziewczynek to możliwe, ale tak jak powiedziałam ja bardziej podejrzewam chusteczki ponieważ mała nie ma rzadkich kupek i ryzyko przedostania się bakterii jest raczej minimalne, a chusteczki miałam nowe od tygodnia co też lekarka zasugerowała. No ale cóż stało się i nie ma co gdybać dlaczego a trzeba wyeliminować wszystkie możliwości więc chusteczki zmienione z powrotem. Może za jakiś czas znowu zrobię test bo mi Huggies bardzo pasowały.

o kule styna nie przypuszczalam że z chusteczek może sie takie świństwo przyplątać! my uzywamu huggies praktycznie od samego początku i nie było żadnych przypałów, mi podobnie jak Tobie tez bardzo odpowiadają. Zdrówka dla Nadii i żeby się nie męczyła bidulka:*

reklama
witam sie i ja :)

styna współczuje, ucałuj Nadię od nas , mam nadzieję, że szybko wydobrzeje :)
aina z chęcią, a serniczek to ja uwielbiam ;) zresztą jak to moja mala chrześnica powiedziała : Basia... ty to na wszystko słodkie powiesz , że uwielbiasz!: ;D nie odmówię jej racji ;)))

my juz po pierwszym spacerku, młoda marudna i tak sie zastanawiam momentami, czy nie kupić pieluszek... dla siebie! spędzałabym wtedy więcej czasu z córką, a tak to musze marnować go na chodzenie do toalety,a biedaczka się denerwuje ;P ;) wyrodna matka noo ;)

Do góry