reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie.

Nie wiem co napisac jestem taka zmeczona jak wracam z tego szpitala.U Igora w posiewie moczu nic nie wyszlo, z wymazu gardal tez nic, ale za to lekarka uslyszala dzis szmery w serduszku ;( Zrobili mu ekg ale nie wiadomo nic wiec napewno czeka nas wizyta u kardiologa ;( Jesli jutro wszystko bedzie dobrze i wyniki beda ok to nas puszcza juz do domu bo w tym szpitalu wyglada to tak ze teraz jest dwoje dzieci na sali bylo troje w niedziele i kazda mama dostaje materac na noc za ktory i tak musi zaplacic 10 zl przy wypisie obojetnie ile byla w szpitalu.

Bra ano wiem, bo robiący zjada najwięcej :-):-p

Alex tulam, nie smutaj, kryzysy w związku po narodzinach dzieci są normalne, na nowo ustalają się relacje między partnerami, czasem to bolesny i gwałtowny proces ale tak to już działa:-(

Dzisiaj miały być wyniki badań mamy, ale dopiero jutro ma się zjawić w szpitalu, na dokładkę najstarszy pies się rozchorował. Nieszczęścia chodzą parami...

Agnieszka
dużo sił dla ciebie i zdrówka dla Igorka, obyście jak najszybciej zdrowi wrócili do domu. Straszne gdy takie maluszki chorują.

Ostatnia edycja:
ojjj jolek ty mi dwa razy nie mow, ty sie zastanow co proponujesz, bo pewnego dnia faktycznie wpadne z walizeczkami ;))))

hope ano tak wlaśnie myslałam ;P ale juz dobrze... nie gniewam się ;)

hope teraz to juz mi podpadłaś ;)
ale pragne uświadomić, że z Toronto nad morze to już jedynie 2godzinki mnie dzielą ;))) także nie kusić mi tu sałatkami i tym podobnymi bo przyjade ;)))

reklama
Agnieszka zdrówka dla Igorka, obyście już wrócili do domku.
Alex kryzys minie, trzymam kciuki.

Położyliśmy Małego po 18 i sami padliśmy. Mały się obudził, wzięłam do łóżka i dałam mu cyca, myślałam, że będzie się potem bawić a on śpi z tatą i uśmiecha się przez sen - jakie to słodkie :-) Boję się tylko, że zamiast o 6 to o 3 będzie już wyspany i chętny do zabawy:rofl2:
Uwielbiam sałatki a u nas pustki w lodówce. Do kogo mogę wpaść? ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry