reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maj 2011

Witajcie Kobietki!

Piszecie o "8". Jedną miałam usuwaną u chirurga szczękowego - zupełnie zdrową, ale "leżącą" i zapowiadało się, że będzie ciężko z usunięciem, ale poszło gładko. Tylko sporo to kosztowało... Wg zaleceń powinnam usunąc wszystkie (nie do końca jeszcze wyszły), bo mam strasznie stłoczone zęby i "8" to pogarszają... ale nie mam kasy i czasu, żeby się za to zabrać.

Ewelina - witaj wśród majówek:-)

Marzena - ciekawie musi wyglądać ten Twój kociak;-)

A moja Zosieńka od kilku dni śpi książkowo w dzień :-), tzn. je, przewijanko, trochę aktywności i sen i tak w kółko.

reklama
Marzenko ja nie wiem co z tym wyjazdem i kryzysem ale u mnie tez wypadł w dniu wyjazdu na urlop i droga była do bani mały prawie cała drogę ryczał albo cyckował a ja kierowca:-)
Ateraz witam wieczorowo, dziecaki spią już od 21 to ja szaleje na allegro, robię zapasy bodzików i pajacyków bo mi słonko wyrasta z uranek, w czapkach największy deficyt:-)
Wszytsko juz przeczytałam kilka pajacyków kupiłam teraz mogę iśc spać Dobranoc.

Ostatnia edycja:
U mnie młody też już śpi:)
Teraz się biorę trochę za siebie i szykowanko do jutrzejszego wyjazdu :)

jolek - no no na razie pelna chata, ale maz w niedziele juz wyjezdza ... :(
marzena - no umieram jak wyobrazam sobie tego Twego kota!:-D

moja malutka dzis marudna i placzliwa a raczej krzykliwa jak cholera, i ciagle cycek..jestem umeczona... a pada i pada, wilgoc okropna, ble...
ide jutro rano z siostra do laboratorium zrobic badanka, morfologie itp, sobie tez zrobie, bo raz tylko jakos po cc zrobilam - niepotrzebnie w sumie bo wiadomo, ze byly masakryczne, ale teraz juz troche czasu minelo wiec moge powtorzyc co i jak tam u mnie wyglada.. :p

jolus-gdzie wyjzdzasz bo jakos przeoczyalam chyba.. ?

Maja to na krótko mąż przyjechał:(
Jadę do siostry na urodzinki. Mam do niej jakąś godzinkę drogi autem.Wieczorkiem wracam.

U mnie ukrop że pot się leje po d**e!

Marzenka wstaw fotkę kotka:D:D:D:D

jeszcze nie wiadomo jak dlugo robota potrwa,,, moze sie okazac, ze wroci szybciej niz mial poczatkowo, i czy faktycznie bede z małą wyjezdzac w sierpniu, chociaz juz sie nastawilam, ze jedziemy..

Witam się na pół przytomna...:huh:
Całą nockę pracowałam przed kompem, ale w końcu skończyłam!
Tylko nie wiem, jak ja dziś małym się zajmę...:baffled:
Od rana wystawiłam go na ogród, póki co śpi, jak suseł.
Zanosi się u nas na deszcz!!! No w końcu, bo oddychać nie ma czym...
Ja kawusia i jagodzianka na tarasiku...

Pozdrawiam*

reklama
Witam i ja ) Ja na wpół przytomna bo mój mały berbeć coś mi strajkował nad ranem. Teraz leży i się cieszy do matki... i weź tu go nie kochaj :)

Ewelina to czym ty się zajmujesz,że po nocy na kompie siedzisz?

Do góry