reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie Kobietki!

Piszecie o "8". Jedną miałam usuwaną u chirurga szczękowego - zupełnie zdrową, ale "leżącą" i zapowiadało się, że będzie ciężko z usunięciem, ale poszło gładko. Tylko sporo to kosztowało... Wg zaleceń powinnam usunąc wszystkie (nie do końca jeszcze wyszły), bo mam strasznie stłoczone zęby i "8" to pogarszają... ale nie mam kasy i czasu, żeby się za to zabrać.

Ewelina - witaj wśród majówek:-)

Marzena - ciekawie musi wyglądać ten Twój kociak;-)

A moja Zosieńka od kilku dni śpi książkowo w dzień :-), tzn. je, przewijanko, trochę aktywności i sen i tak w kółko.

reklama
Marzenko ja nie wiem co z tym wyjazdem i kryzysem ale u mnie tez wypadł w dniu wyjazdu na urlop i droga była do bani mały prawie cała drogę ryczał albo cyckował a ja kierowca:-)
Ateraz witam wieczorowo, dziecaki spią już od 21 to ja szaleje na allegro, robię zapasy bodzików i pajacyków bo mi słonko wyrasta z uranek, w czapkach największy deficyt:-)
Wszytsko juz przeczytałam kilka pajacyków kupiłam teraz mogę iśc spać Dobranoc.

Ostatnia edycja:
U mnie młody też już śpi:)
Teraz się biorę trochę za siebie i szykowanko do jutrzejszego wyjazdu :)

jolek - no no na razie pelna chata, ale maz w niedziele juz wyjezdza ... :(
marzena - no umieram jak wyobrazam sobie tego Twego kota!:-D

moja malutka dzis marudna i placzliwa a raczej krzykliwa jak cholera, i ciagle cycek..jestem umeczona... a pada i pada, wilgoc okropna, ble...
ide jutro rano z siostra do laboratorium zrobic badanka, morfologie itp, sobie tez zrobie, bo raz tylko jakos po cc zrobilam - niepotrzebnie w sumie bo wiadomo, ze byly masakryczne, ale teraz juz troche czasu minelo wiec moge powtorzyc co i jak tam u mnie wyglada.. :p

jolus-gdzie wyjzdzasz bo jakos przeoczyalam chyba.. ?

Maja to na krótko mąż przyjechał:(
Jadę do siostry na urodzinki. Mam do niej jakąś godzinkę drogi autem.Wieczorkiem wracam.

U mnie ukrop że pot się leje po d**e!

Marzenka wstaw fotkę kotka:D:D:D:D

jeszcze nie wiadomo jak dlugo robota potrwa,,, moze sie okazac, ze wroci szybciej niz mial poczatkowo, i czy faktycznie bede z małą wyjezdzac w sierpniu, chociaz juz sie nastawilam, ze jedziemy..

Witam się na pół przytomna...:huh:
Całą nockę pracowałam przed kompem, ale w końcu skończyłam!
Tylko nie wiem, jak ja dziś małym się zajmę...:baffled:
Od rana wystawiłam go na ogród, póki co śpi, jak suseł.
Zanosi się u nas na deszcz!!! No w końcu, bo oddychać nie ma czym...
Ja kawusia i jagodzianka na tarasiku...

Pozdrawiam*

reklama
Witam i ja ) Ja na wpół przytomna bo mój mały berbeć coś mi strajkował nad ranem. Teraz leży i się cieszy do matki... i weź tu go nie kochaj :)

Ewelina to czym ty się zajmujesz,że po nocy na kompie siedzisz?

Do góry