reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

a mi się nic nie chce... hehe
chyba tro już z przyzwyczajenia;-) pogda ładna... domek się wietrzy..
ale ja jakas znów nie taka więc siedze i się bawię z małą:-)

matko jak pomyslę że niełdugo będe miała 2 takie małe rozrabiary to aż się nie mogę doczekać... hehe
jak będę ganiać za jedną i drugą po chacie:-p:-p:-p:-p

reklama
Hej,

nie było mnie zaledwie ze 3dni i tyle zaległości... nawet nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć nawet po przeczytaniu. Mam nadzieję, że u Wszystkich chorych jest już lepiej :) niby tak ładnie na dworze, słoneczko świeci i w ogóle... a mroźno strasznie. Chwilkę pokój przewietrzyłam i zimno, brr.

Czy tylko ja nie mam pomysłu na dzień jutrzejszy?? No wiecie 14luty, serduszka itp... eh chyba tylko ja mam takie błahe problemy ;\

Sill ja wczoraj wymyśliłam upiekę dla P karpatkę, bo on ją uwielbia, a ja ogólnie nie piekę więc to będzie dla niego niespodzianka, no i dokupię mu jakieś fajne bokserki CK.

Cześć kobietki :)

Jaki ten dzień jest leniwy:( pogoda średnia ... hmmmmmmmmmmmmm nic dziś nie robię.

Salsera gratuluję zakupu...pochwal się tym cackiem :)

Karolka cieszę się że powoli zaczyna się to cholerstwo goić :)

styna26 - hmm prosto i z serca :) cóż mój M. też jest łasuch i doszłam do wniosku, że zrobię ciasteczka, a sama też przeważnie z dala się trzymam od piekarnika... i nie wiem co z tego wyjdzie. Jednak chciałabym żeby to jakoś inaczej było niż zwykle bo to pierwsze walentynki po Naszym cywilnym... no i nie wiem sama.

jak ja mam mojemu coś upiec jak ja go na dietę ciągle wysyłam:-p:-D

ale chyba też coś upieke niech się czieszy;-)

a co do prezentu to mam dla niego mały upominek , i kartkę z moimi wypocinami;-) oczywiście na wieczór mam zaplanowaną moją czerwoną sukienkę i super sexi majteczki:-D
no i będzie się działo:zawstydzona/y::-p

a w dzięń pewnie pójdziemy z mała na spacerek i na plac zabaw tam ona sie wyszaleje a my posiedzimy razem na ławeczce...
późńiej zrobię jakiś pyszny obiadek wymyślę coś extra...:tak:
a tak to leniwie pewnie coś pooglądamy sobie

A My niestety Walentynki spędzimy osobno bo jutro rano jadę do Szczecina na moją uczelnie zbierać materiały do pracy mgr i cały tydzień mnie nie będzie wrrrrrrr :-(

Hmm to co tylko ja nic nie planuję :-(Jakoś nie mam weny na myślenie. Zresztą ja w tamtym roku się napociłam a mój się nie wykazał więc może dlatego w tym roku nic nie szykuję.

reklama
Do góry