reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ale macie dobrze laseczki, ja cały weekend na uczelni spędzam i aż nie chce mi się tam dzisiaj iść, no ale wiem że warto. A już wczoraj to w ogóle dzień pełen wrażeń, najpierw w budzie kupowałam herbatę to nalali mi z takim czubkiem że jak po schodach niosłam to polałam sobie tym wrzątkiem rękę i mam poparzoną łapkę :-( A później pojechaliśmy i kupiliśmy dla nas furkę - oby to był dobry zakup :-)
Miłej niedzieli wszystkim :)

reklama
salsera fajnie Ci z tymi studiami. Wiele dałabym aby powrócić do studenckich i zakręconych czasów:tak:
Nie wiem ile Ci zostało do końca, ale mi te 5 lat śmignęło jak z bicza!

No a w PL studia to jeden z wielu warunków by otrzymac jakas "w miare nieupakarzajaca" prace, wiec trzymam kciuki !!!:-):-):-)

aaaaaa :-)
te czasy tez pamietam.... powiem Ci ze dzieki mojej podyplomowce dostalam fajna prace, bo okazalo sie ze moj obecny szef skonczyl ten sam kierunek na tej samej uczelni i nie ukrywam ze na Niego wlasnie to podzialalo:tak:

Wy sprzątacie a ja od rana buszuję w kuchni, właśnie wstawiłam do piekarnika ciasto drożdżowe.... A posprzątać też by się przydało ale wena do tego chyba jeszcze śpi albo gdzieś uciekła....

salsera, pochwal się coś więcej tym autkiem, wiem że to poważny zakup i jak cieszy. Ja czasem myślę też o podyplomówce, ale chęci jakoś nie mam, a teraz to sobie w ogóle nie wyobrażam. A jaki robisz kierunek?
My dziś ruszamy do kina z dziećmi na zakończenie ferii i po drodze tradycyjnie lodowisko zahaczymy, ale tym razem nie wchodzę, bo się koleżanka nieźle poturbowała ostatnio.

reklama
Witam Dziewczyny,

otworzyłam okno i aż chce się samej sprzątać :) tym bardziej że wczoraj lenia miałam, to muszę nadrobić :) dawno takiej weny do pracy nie miałam, chyba przez zimę :)

Do góry