reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Oj spa by mi się przydało, ja jestem ciekawa co mój P wymyśli bo kwiaty to mi kupuje średnio co tydzień dwa więc ma ograniczone pole działania.

reklama
Matusia - nic wielkiego, kupiliśmy Lanosa rocznik 99, ale wiemy co to za auto bo ojciec jeździ też Lanosem. wiemy, że się nie psuje, fajnie prowadzi a w dodatku na gaz więc oszczędny :) Mamy nadzieję że dobrze się sprawdzi :)

Podyplomówkę robię z funduszy unijnych, bardzo ciekawe studia, ale muszę ukończyć do końca czerwca, a w połowie czerwca mamy obronę. Pójdę chyba z dzieckiem na ręku żeby wziąć na litość :-D

salsera - gratulacje! wygodnej jazdy nowym nabytkiem :-)

widze ze chyba jako jedna z nielicznych nie robie nic na walentynki, nie obchodzimy tego dnia. Wogle nie wiedzialam ze to juz jutro :-D dawno do kalendarza nie zagladalam:-D

Hejka :-)

Po miłym weekendzie :tak: Wczoraj cały dzionek byliśmy u teściów mieli rocznicę ślubu bardzo fajnie i przyjemnie minął dzionek a dzisiaj rano byliśmy na giełdzie samochodowej ale nie było dla Nas autka potem pojechaliśmy na obiadek do restauracji a po południu do znajomych w Oleśnicy :-) Szymcio tam ma koleżankę Martynkę więc się dzieci fajnie wybawiły a My poplotkowaliśmy.

A Walentynki hmmm w sumie nigdy jakoś super specjalnie ich nie obchodziliśmy coś tam zawsze robimy ale bez wielkiego haloo :tak:

To i ja gratuluję lanosika :)

Rany dziewczyny czy Wam też tak czas leci? Ja jutro zaczynam 28 tydzień, jeszcze sekundka i będzie 30. Ledwo byłam u gina a tu za tydzień (22 lutego) idę znów na wizytę po miesiącu. Jak się nic nie spierniczy to w pierwszy weekend marca planujemy wypad do Zakopanego z przyjaciółmi (spóźniony wypad walentynkowy). Tydzień później zaczyna się mój wyczekany sezon Formuły 1 (bez Kubicy ale i tak trochę się cieszę). A potem to ani się człowiek obejrzy i kwiecień... A mi kwiecień i maj szybko lecą bo w kwietniu mam imieniny a 1 maja urodziny... A jak mam teoretycznie termin na 15 maja to dwa tygodnie wcześniej może zacząć się poród i nie będzie to nic dziwnego. Nawet miesiąc przed terminem człowiek zaczyna się wsłuchiwać już ... A jak pomyślę o znajomej, która urodziła w 7 miesiącu zdrowego wcześniaka to aż mi się ciśnienie dźwiga!

marzena o tak , leci leci..
ja dzisiaj zaczęłam 30 tc , za tydzień kończę ... a wg usg jeszcze tydzień do przodu...
także za 2 tyg zostaną mi równe 2 miechy do porodu...
bo teraz mam 10 tc... więc lada dzień a zaczniemy rodzić:-D

reklama
Dopiero było Boże Narodzenie, Sylwester,a już mamy połowę lutego czas ucieka między palcami :(

Do góry