reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Nie załapał focha??????

haha nie bo musiałam szybko dodac że żartuję inaczdj nici z wspólnego filmu:-p:-D

jolek współczuję... nie lubię pociesaqać ludzi którzy się nie dają pociesyć tylko ciągle gorzej mimo że nie wiedomo jakbys się starała:dry:

coś jeszcze miałam napisać...:confused:

aha moja mała dziś mało kopie ale strasznie się wypycha na boki i rozpycha co utrudnia mi zyce:sorry:

Wygrałam z porządkami cały dom się błyszczy, tylko jak ja to wszystko zrobiłam jeszcze zanim oficjalne zaczął mi się macierzyński, to co ja będę robić od poniedziałku??

styna, leżeć będziesz i odpoczywać, a jak będziesz leżeć to Ci się przypomni, że tu coś miałaś zrobić, to tam, a to okruszek zauważysz, a to plamkę i trzeba znowu sprzątać - tak jest w domu, czas leci jak oszalały.

Wygrałam z porządkami cały dom się błyszczy, tylko jak ja to wszystko zrobiłam jeszcze zanim oficjalne zaczął mi się macierzyński, to co ja będę robić od poniedziałku??

Styna co parę dni będziesz robić takie porządki,bo będziesz wszędzie syf widzieć. Ja bynajmniej tak mam.

jolek, dokładnie tak, ale zapał też trzeba mieć, bo ja czasem mam dni, że mi się nie chce, bo mnie tu boli albo tam.
Teraz wieczorem od godziny boli mnie podbrzusze jakoś dziwnie jak na okres niegdyś. Ciekawe co to.

Matusia to ja też mam że parę dni zamulam a potem sprzątam pół dnia..zazwyczaj na weekend się biorę.
Na ból weź sobie no-spe.

Styna w domu czas leci nie wiadomo kiedy. Do roboty zawsze się coś znajdzie:happy2:

U nas Ojciec Chrzestny leciał przez kilka dni non stop, wszystkie części bo nie mieliśmy TV :-D Teraz też mieliśmy oglądać ale lektor jest wkurzający to wyłączyliśmy. Misiek gra a ja jem kolacje i kładę się do łóżka.
Przewieźli nam dzisiaj kanapę i łóżko i w końcu będziemy spać jak ludzie.

Poza tym włączyło mi się marudzenie:-( Mam okropną zgagę... Plecy bolą jak nie wiem co:no: i ogólnie taka beznadzieja... Trochę dzisiaj posprzątałam a czuje się jakbym przez cały dzień worki przerzucała z ziemią... :dry::wściekła/y::-(

Wojtuś mnie zaczepia bo też się rozpycha i podskakuję - chyba ma czkawkę Maleństwo Moje:happy2: Ahhh taka pociecha Moja:happy2:

Życzę Wam Miłej nocki i papatki... :happy2:

reklama
Skoro mówicie że coś się znajdzie to pewnie tak będzie, już wymyśliłam aby firanki poprać. Teraz ja też uciekam spać dobranoc.

Do góry