reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Uh mój M. ma popołudniówkę i chyba mam troszkę przez to utrudnione zadanie. Bo po pracy na pewno będzie padnięty... grr. Hmm jak myślicie czy nowe foto naszej Fasoli będzie odpowiednie na prezent?? Bo popołudniu mam wizytę i USG, w dodatku mam nadzieję się dowiedzieć co to tam we mnie siedzi :)

Milla to możecie zjeść walentynkowe śniadanie

hmm, a co takiego można innego na takie śniadanko przygotować, mój M. wybredny nie jest... mimo to chciałabym go zaskoczyć...

Ostatnia edycja:
reklama
jolek w tamtym roku to ja się nie wykazałam hehe
ale małą karmiłam , byłam zmęczona bo ta miała zaledwie 3 miesiące ... mieszkaliśmy na zadupiu że nawet nie miałam jak sama do sklepu wyskoczyć po coś żeby niespodziankę zrobić..

za to mój kupił mi zajebis** róze(w profilu mam właśnie zdjęcie z walentynek)
kupił mi komplet złoty łańcuszek i kolczyki z diamentami... do tego czekoladki moje ulubione no i winko...:tak::-)
zrobił pyszny obiadek a ja tylko się ładnie ubrałam.. hehe
pojechalismy na spacerek i wtedy mu coś kupiłam w markecie bo to była niedziela więc wszystko pozamykane:-D
wieczorkiem wzięliśmy zię za winko , a późńiej 2 dni odciągałam mleko i wylewałam a małej dawałam butlę

więc teraz mogłabym sę postarać troszkę ihihi

milla a może kolację jakąś wspólną zjecie późnym wieczorem??

Hmmm z tą kolacją to niezły pomysł, nic się jakoś nie przygotowałam ehhh za tydzień mój ma urodziny to nadrobimy hehhehe:-)

Witam się niedzielnie!
Mnie szał walentynkowy w tym roku nie dotyczy bo M. na obczyźnie więc nici z tego.
A tak w ogóle to jestem padnięta od 2 dni prawie wcale spać w nocy nie mogę a na dodatek Mały urządza sobie nocne imprezki.
Wczoraj miałam znajomych na kawce z 6 letnim synkiem, myślałam że mi chatę rozniesie, wszędzie Go było pełno.
A teraz sobie odpoczywam ;-)
Pozdrawiam.

sill albo jakąś zapiekankę ja tam podawałam przepis na łatwą, tylko gotujesz makaron , dorzucasz skłądniki lejesz sos i obsypujesz serem..
ja taką robiłam w któreś tam walentynki i wyszło super :tak:

Ja też jakoś nie mam pomysłu na świętowanie. Zawsze gdzieś jechaliśmy albo szliśmy na kolację ale tym razem kolacja do nas chyba przyjdzie. Ja się dobrotliwie podzielę swoim katarem a mój A zadzwoni po pizze i będzie mega romantycznie :) A nad naszym pożyciem intymnym będzie czuwać nasze dziecię, które ostatnio zasypia w okolicy północy :)

reklama
witam się niedzielnie,

co do jutra to zaplanowaliśmy już 2 tygodnie temu dzień w spa z okazji walentynek(właściwie to mój mąż zainicjował a ja przytaknęłam).A w tajemnicy zaplanowałam małą niespodziankę dla niego z dostawą do pracy(bo wcześniej trochę posiedzi w biurze).
A na kolacje raczej się nie wybieramy, odstraszają nas tłumy "zakochanych" w knajpach i miejscach publicznych.

Do góry