reklama
zanka07
Fanka BB :)
jolek - zostałaś przegłosowana: prezent należy się i małemu i mamie !! :-)
marzena9
Hej dziewczyny.
Dziś miałam potworną noc, nie mogłam spać jak się przebudziłam na siku, potem jak w końcu zasnęłam, to śniły mi się same głupoty. Za dwie godziny idziemy do weterynarza z Borysem. Dziś ma kastrację i jakoś nie mogę się zebrać w sobie. Zaczęłam się zastanawiać, czy dobrze robimy, czy nie itd. Stresuję się, że się coś nie uda i tak cały czas myślę. Aż mi się brzuch stawia od rana.
Wczoraj wieczorem wróciłam od rodziców z kilkoma dodatkowymi ciuszkami dla Antka, więc potem się pochwalę.
Jakbym swoje dylematy sprzed tygodnia czytała. Ale w końcu u nas po wszystkim więc czasu nie cofnę nawet jakbym chciała Teraz tylko drę się na futrzaka bo skacze niemiłosiernie a nie powinna. Będzie dobrze!
Cześć dziewczynki....
Dawno nie pisałam ale nie miałam siły. Dopadło mnie jakieś przeziębienie, chorobka nie dość że ten półpasiec to jeszcze to... Nie mogę spać po nocach a w dzień chodzę nieprzytomna.... Masakara. Mam dość...
Dawno nie pisałam ale nie miałam siły. Dopadło mnie jakieś przeziębienie, chorobka nie dość że ten półpasiec to jeszcze to... Nie mogę spać po nocach a w dzień chodzę nieprzytomna.... Masakara. Mam dość...
zanka07
karolka trzymam kciki za cholerstwo które Cię dopadło!!!!
Bierzesz jakieś leki na tego półpaśćca???
Bierzesz jakieś leki na tego półpaśćca???
Tak się zastanawiam co z Aaniaap?? Jechała przedwczoraj do szpitala ze skurczami i już się nie odezwała
Również się zastanawiam co z Aaiaap,nawet wczoraj mojemu A.mówiłam jaka sytuacja,a on że pewnie wszystkie na forum się już martwimy.
Karolqa trzymaj się i kuruj.Też walczę z jakimś choróbskiem, a półpaśca współczuję,miesiąc temu koleżanka miała i później miałam stresa czy się nie zaraziłam bo dużo czasu z nią spędzałam zanim się dowiedziała że to półpasiec,ale na szczęście nie przyczepiło się mnie...
reklama