reklama
zanka07
Fanka BB :)
a może świeżo upieczonej mamie by się coś przydało ?:-)
jakiś kosmetyk? krem?
co Wy na to ???
skoro dzidzia wszystko ma :-)
jakiś kosmetyk? krem?
co Wy na to ???
skoro dzidzia wszystko ma :-)
bra00721
jolek ja też niedawno byłam w odwiedzinach u kumpelki, która niedawno urodziła kupiłam jej kwiatka i czekoladki, a małemu-który wszystko ma, bluzę , tyle, że większy rozmiar- 62 albo 68 chyba. małych ciuszków miała bardzo dużo, ale większych, na wiosne juz mniej, no i trafiłam
Zanka ale to chyba idzie się do nowo narodzonego człowieczka bardziej niż do mamy. Kupię chyba jakiegoś misia i tyle. Dla moich siostrzeńców przytulanka to był jeden z pierwszych zakupów, bo przecież każda dzidzia musi mieć swojego misia
Bra kumpela ciuszków po lumpach i nie tylko nakupowała tyle,że do pół roku ma spokojnie
Bra kumpela ciuszków po lumpach i nie tylko nakupowała tyle,że do pół roku ma spokojnie
Ostatnia edycja:
zanka07
no właśnie, o mamach zawsze się zapomina
A one też chcą się poczuć dowartościowane, osobiście gdybym coś dostała od kogoś po urodzeniu dziecka, to byłoby to mega miłe ;-)
A one też chcą się poczuć dowartościowane, osobiście gdybym coś dostała od kogoś po urodzeniu dziecka, to byłoby to mega miłe ;-)
gag
ja zawsze kupuje jakis fajny komplet bodziaków....bo to przeciez jak bielizna, a bielizny nigdy za duzo. zawsze pytam mamy dzidziusia czy woli na teraz czy na wyrost.
Pieluchy tez fajny pomysł, ale lepiej sie dowiedz jakich uzywają, może tez być jakies prześcieradło, ręcznik z kapturkiem, pościel - to tez zawsze sie przyda
Pieluchy tez fajny pomysł, ale lepiej sie dowiedz jakich uzywają, może tez być jakies prześcieradło, ręcznik z kapturkiem, pościel - to tez zawsze sie przyda
wisienka87
Sa tez takie fajne zestawy mis trzymajacy kocyk, widzialam w smyku slodkie Kiedys znajomej kupowalam taka zyrafke z pomaranczowym kocykiem u mnie w miescinie w dziecinnym, zestaw ten kosztowal 35 zl a byl bardzo dobry gatunkowo
reklama