reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

nie jeszcze nie....:sorry2:
w nocy chyba raz poczułam kopnięcie , ale to spałam więc nie jestem pewna czy to ona czy mój mnie szturchnął:confused:
ale narazie cisza... yhhhh
nja to się zaczęłam bać że może się pępowiną tak poobkręcała ze nie ma ruchu :-(

nie było mnie na farmie i mi wszystkie warzywa pousychały:dry:
no prawie wszystkie...

a od której jest ufo??

reklama
Ja je około 14tej zauważyłam... Wcześniej nie było:) Mój wiercidupek się za to pod wieczór dawał ostro,a też parę dni ciszy były :)

trzeba ybło mi wtedy już pisac:-D
to pewnie tak się zaczęło bo przeważnie eventy się o tej zaczynają...:tak:

a wogóle... to ja mam na brzuchu 2 miejsca , gdzie mnie boli tak, jakbym miała siniaka.. po lewej pod żebrem kawałek i po prawej nieco poniżej wysokości pępka.. nie wiem od czego to ale jak dotknę to aż mi się nogi z bólu uginają.,.. i tak mam już od dawna pamiętam...

A to było się trza pytać położnej jak ostatnio byłaś co to może być.

Co do farmy to zauważyłam a potem praktycznie przy kompie nie siedziałam...M wrócił szybciej z pracy to na chwilę usiadł a potem zmykaliśmy do przychodni, więc przepraszam nie miałam zbytnio kiedy.

no dobra wybaczam:-D

pytałam , ale oni tu wszystko uważają że normalne... i powiedziała że to normalne....:sorry2:
poczekam jak będe za 2 tyg na 3d szła to się pl gina spytam:tak: będę wiedziała napewno co to ;-)

hehe mój się śmieje ze mi da nową ksywkę "farmer-mama":-D:-D:-D:-D

hihi no a co:-p

no i musze zmykac bo filmik czeka...
a jeszcze o tamtym wam nie opisałam... ojej ... ja to jakos ostatnio jestem zapominalska:sorry2::-D
no nic... uciekam...

do juterka :*

reklama
Hej dziewczyny jestem nowa na forum :) jestem mamą 3 letniego Michałka i oczekuję na pojawienie się nowego potomka :)
termin porodu - 17 maja :)

to forum jest ogromne, mam nadzieję, że dam sobie radę z ogarnięciem całości.

Do góry