reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witaj gosiek-dudek :-) Mam nadzieję, że będzie Ci tu z nami dobrze :-)

Hej wszytskim, ja wczoraj po prostu nie do życia byłam. Pokładałam sie co chwilkę, a Antek tak szalał w brzuchu, że aż mnie momentami mdliło. Dzis idziemy na wizytę do lekarki na 17, a wcześniej idziemy na zakupy bo muszę sobie kupić nowe staniki bo tamte już ciasne, a jeszcze jak mi przybyło 6 cm (pisałam na krągłościach) w miesiąc to już mnie załamało. Dziś też Antek wariuje od rana.
Buźki

reklama
Cześć dziewczyny :) Witam też nową mamusię

Wisienko my w nocy śpimy :-p

Melia wiedz że nie tylko Tobie przybywa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzień doberek... :)

dziś nad ranem miałam jakiś dziwny skurcz w łydce,
że dosłownie się popłakałam...:zawstydzona/y:

a teraz czuję się wymięta...
to chyba po tych lekach...
w głowie mi dudni, ręce się trzęsą...

lekarz wspominał, że mogę czuć się źle, ale nie sądziłam, że aż tak...

no, ale nic, jak trzeba, to damy radę... :)

Ewcia ja skurcze w łydkach mam prawie codziennie i są takie bolesne,że aż łzy lecą

Kamcia to jest o tym pokoju w hotelu ... stary ten film :-p

Jolek- no to współczuję...
mnie coś takiego wzięło po raz pierwszy i nie chcę więcej...

Karolq- muszę dać :)

zaraz trzeba uciekać od kompa, bo kręgosłup siada...

reklama
Do góry