reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam się wieczorową porą....Znowu zniknęłam na trochę i proszę ile mam stron do nadrobienia.

Kamcia
Vi przecudna na każdym zdjęciu więc nie dziwię się że dylemat masz

Marzena
dziewczyny mają rację, wywal to do kosza i niech Cie cmokną...a po drugie ja jak zamawiam paczkę z jakiś wysyłkowych firm to nie dostaję towaru od listonosza dopóki mu nie zapłacę więc o co im biega???!!!!

reklama
boże ja chyba te zdjęcia będę do rana oglądać zanim coś wybiorę..
bo jutro musze wysłać mailem żeby mi zdążyli zrobić do nast weelendu:sorry2:

jolek no wkońcu jesteś... co się dzisiaj obijałas.. hehe

ja się chyba naziębiłam bo mnie cały bok rwie , że aż noga nawet boli:dry:

przypomniała mi się też historia z taką wysyłką...

kiedyś mój D przeglądał ze mną maile , i był jakiś konkurs o wygranie auta..
więc sobie"wybierał" kolory wzory.. i wziął udział w loterii z mojego konta
i było podac adres na ewentualną wygraną to podał mój:-D
a póxniej mama mi dzwoni że przesyłka przyszła , jakas książka to powiedziałam że pewnie jakies ulotki czy broszurki i niech zostawi
za kilka tygodni znów coś przyszło i trzeba zapłacić za to i za pierwszą część którą odebrałam jak napisali w piśmie.. nie pamiętam ile ale też sporo...
no a ta pierwsza część to niby te ulotki były... i mama dzwoni że mam płacić ponad 100zł za jakeś książki..
i też musiała im odsyłać wszystko i pisac pismo że nic nie zamawiałam i dawać pokwitowanie że odesłała paczkę bo pisali że nic nie dostali , a moja mama taka że wszystkie papierki sciska po szufladach i na szczęście pokwitowanie wysyłki miałą i im wysłała i się odczepili:-p

He he Kamcia domyślam się jaki miałaś dylemat ;-) ja to nie lubię jak mam za duży wybór bo wtedy wybieram wybieram wybieram i wybrać nie mogę :-D;-).
Teraz mi przyszło na myśl że może jako to ostanie zdjęcie w pionie daj jakieś z Twoim brzuszkiem i Vi bo przecież w brzusiu jest kolejna wnusia/sio - nie wiem może niech Vi się przytuli do brzuszka albo pocałuję coś takiego hehe :-)

Styna- bardzo ładnie Nadia super chociaż troszkę ciężko z zdrobnieniem

Kurdę laski muszę spadać bo D mnie wygania :-) buziaki i do jutra :tak:

Ostatnia edycja:
Kamcia nie obijałam się...byłam u lekarza :) a potem na kawce na starych śmieciach u mojej byłej współlokatorki no i na odwiedzinkach w pracy (zanieść zwolnienie). Do domu wróciliśmy przed 21szą...zjedliśmy obiadokolacje no i jestem.

Futrzaczku buziaki i dobrej nocki :)

He he Kamcia domyślam się jaki miałaś dylemat ;-) ja to nie lubię jak mam za duży wybór bo wtedy wybieram wybieram wybieram i wybrać nie mogę :-D;-).
Teraz mi przyszło na myśl że może jako to ostanie zdjęcie w pionie daj jakieś z Twoim brzuszkiem i Vi bo przecież w brzusiu jest kolejna wnusia/sio - nie wiem może niech Vi się przytuli do brzuszka albo pocałuję coś takiego hehe :-)

Styna- bardzo ładnie Nadia super chociaż troszkę ciężko z zdrobnieniem

Kurdę laski muszę spadać bo D mnie wygania :-) buziaki i do jutra :tak:

Vi już śpi więc nie da rady bo jutro muszę zdjęcie wysłać ale też byłby fajny pomysł... hehe teraz mam przed oczami 7 kombinacji.. i na szczęście tylko 7:-p i tak myslę :-D ale do jutra napewno wymyslę;-) a też nie lubię właśnie mieć za dużo do wybierania bo im więcej mm tym więcej mi się podoba...
haha

styna mi się Nadia zawsze podobała jak pisałam , ale kumpela ma Wiktorię i Nadię więc mi juz nie pasowało tak dac:sorry2:

Jolek bo ja myslałam że Cię porwali:-D

Kamcia UFO mnie porwało :-p

sorki że tak wolno ale nadraboam jeszcze mamki z irlandii:-p
Ty przypomniało mi sie jak mój bratanek z Uk był u mnie teraz w listopadzie...
i chciał grać , to mu farmeramę włączyłam.. no i kazałam grać..
a on zobaczył na wytwórnię jaj i do mnie z tekstem
"ciocu:szok: a czemu ty masz ufo w kurniku":-D:-D:-D:-D
myslałam że padnę ze śmiechu:-D a on był poważnie zdziwiony hihih

Kamcia ja to nadrabiam resztę wątków bo widzę,że dziś nie próżnowałyście :)

To bratanek dzisiaj by się zdziwił bo ufoludki tam latają- jest nowy event:)

reklama
Do góry