reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A Ty lanie dostaniesz za oglądanie horrorów... potem się dziwisz że mała siedzi cicho w brzuszku - po prostu się boi !:wściekła/y:

reklama
A Ty lanie dostaniesz za oglądanie horrorów... potem się dziwisz że mała siedzi cicho w brzuszku - po prostu się boi !:wściekła/y:

:szok::szok::szok: nooo co Ty....
jak siedziała cicho to horrorów nie oglądałam:no: wcześniej też nie , dopiero wczoraj :tak:
aaa i wogóle właśnie... wczoraj zaczęłą mnie kopciać podczas filmu:-):-):-)
ale byłam szczęśliwa.... tak z pół godziny sobie skakała i fikała.. ale dziś znów cisza jak narazie...
chyba wraca wszystko do normy:tak::-D

a co do "śniadania do łóżka" to ściągnęłam , no i okazało się że pod tym filmem kryje się inny polski film "to nie tak jak myslisz kotku" jakiś starszy , ale tak się uśmialiśmy wtedy że cały film się chichrałam , ze nam się Vi budziła:-p:zawstydzona/y: ehehe
no a śniadania nie mam nadal....:confused2::laugh2:

Cześć Dziewczyny :-)

Kamcia - super pomysł z tym prezentem, z chęcią go ściągnę. Mi się podobała wersja 2 z cytrynką, no i jak przestawiłaś 1 z 3.

Gosiek-dudek - witamy na forum :-)

Wczoraj szefowej pochwaliłam się, że czuję się wspaniale a dziś mdłości, ból głowy. W przesądy nie wierzę, ale chyba zacznę... Do tego codziennie opuchnięte nogi, brr...

Z innej beczki, wczoraj byłam u fryzjera i z długich ściełam do średnich. Kręcą mi się trochę, a zrobili mi wyprostowane, więc po umyciu okaże się, czy ok. Ogólnie to nie mam swojego fryzjera i za każdym razem idę gdzie indziej i zawsze mam stracha. Czas sie w końcu ustatkować ;-)

co do fryzjera to ja też w w-wie tak zawsze krąże to tu,to tam :) ogólnie w w-wie jestem tak od 3 lat i testuję :)
ale właśnie,co z farbowaniem w ciąży,bo moje odrosty po balejażu za chwilę sięgną połowy głowy ;):D różne opinie...
narazie jestem na zwolnieniu, większość w domku,więc w pracy nie muszę się stresować,że pół głowy inna ;):D i że dziwnie patrzą ;) no ale w maju..łoooo...nie chcę siebie widzieć :DDD

Gosiek - dudek witamy serdecznie :)
Kamcia - ja tez juz jakis czas temu ogladalam ten filmik i polecam:tak: Natomiast wczoraj obejrzelismy z P. "Kac Vegas" i usmialam sie zawszystkie czasy:) Jak ktoras nie ogladala to koniecznie niech obejrzy :D

Za to dzis mam okropny dzien:( Bylam w Zusie troche skomplikowana sprawa z tym moim zwolnieniem bo to przelom roku i niestety jest nie po mojej mysli. Ale nie to bylo najgorsze, stanelam na parkingu, troce zalodzonym, a potem tym naszym zlomem nie moglam wyjechac:( pol godziny sie slizgalam w ta i spowrotem, jeszcze cala w strachu bo obok samochody.... Poryczalam sie jak glupia, zadzwonilam do P. juz mial jechac do mnie z pomoca ale na szczescie w koncu udalo mi sie wyjechac samej... Pojechalam do bankomatu i dwa razy zle pin wpisalam z tych nerw:-( na szczescie w pore sie zorientowalam i trzecim razem juz wpisalam dobry. Po prostu juz sie dzis nie ruszam z domu... Leze i nic nie robie. bo tylko niepotrzebnie stresuje siebie i dzidzie....

och musialam sie wyzalic... wybaczcie:zawstydzona/y:

niby cos tam szkodzi ale sa specjalne farby jakies ja juz bylam 2 albo 3 razy u fryzjera w ciazy. Pierwsze 2 razy byly przed slubem to musialam doprowadzic wlosy do funkcjonowania pozniej swieta, teraz bede w lutym bo na bal ide a pozniej przed samym porodem. Mam bzika na punkcie wlosow. u mnie wszyscy chodza i nic sie niedzieje.

Gosiek - dudek witamy serdecznie :)

Za to dzis mam okropny dzien:( Bylam w Zusie troche skomplikowana sprawa z tym moim zwolnieniem bo to przelom roku i niestety jest nie po mojej mysli. Ale nie to bylo najgorsze, stanelam na parkingu, troce zalodzonym, a potem tym naszym zlomem nie moglam wyjechac:( pol godziny sie slizgalam w ta i spowrotem, jeszcze cala w strachu bo obok samochody.... Poryczalam sie jak glupia, zadzwonilam do P. juz mial jechac do mnie z pomoca ale na szczescie w koncu udalo mi sie wyjechac samej... Pojechalam do bankomatu i dwa razy zle pin wpisalam z tych nerw:-( na szczescie w pore sie zorientowalam i trzecim razem juz wpisalam dobry. Po prostu juz sie dzis nie ruszam z domu... Leze i nic nie robie. bo tylko niepotrzebnie stresuje siebie i dzidzie....

och musialam sie wyzalic... wybaczcie:zawstydzona/y:

Wisienko ja byłam w ZUSie pod koniec tamtego roku i nic się konkretnego nie dowiedziałam. Najlepiej zapytaj w pracy czy poszło i kiedy poszło Twoje zwolnienie. A ZUS ma wtedy 30 dni na wypłacenie Ci zasiłku.
A Twoja firma zatrudnia więcej niż 20tu pracowników??
Rybko nie stresuj się już...zrób sobie ciepłą herbatkę i uśmiechnij się do koleżanek z forum :)

Kamcia szkoda,że to nie ten film...byłam ciekawa co i jak. W moim programie go jeszcze nie ma:(

Ostatnia edycja:
U mnie to jest wogole strasznie skomplikowana sytuacja, po pierwsze mam wlasna dzialalnosc gospodarcza po drugie jestem zatrudniona u mamy.(mama nie zatrudnia wiecej niz 20 pracownikow) Jesli chodzi o sprawe z dzialalnoscia to wszystko jest ok. Ale 4 grudnia wzielam zwonienie i za grudzien jeszcze zus i wyplate placila mama. Bylam przekonana ze 7 stycznia(po 33 dniach) moje zwolnienie "przejmie" zus i juz zus bedzie mi wyplacal, ale okazalo sie, że z racji tego ze to przelom roku to jeszcze za 33 dni nowego roku placi pracodawca(jesli na dzien 30 grudnia zwolnienie"nalezalo" jeszcze do niego). Czyli zus bedzie mi wyplacal dopiero od ok. 3 lutego. A za styczen mama musi jeszcze zaplacic za mnie zus i wyplacic pensje... Szkoda tylko ze nasze ksiegowe nas wczesniej o tym nie poinformowaly...

Ewcia - dasz radę - dla Krzysia :)
Jolek - a twoja gin pozwoliła Ci łykać ten Mg?? bo moja od początku mi wszystkiego zakazuje, tylko witaminy dla ciężarnych i nic więcej... też miałam skurcze w łydkach i raz nawet jakiś mięsień łączący łydkę ze stopą - masakra - też prawie płakałam, bo nie szło znaleźć przeciwnego ruchu do skurczu, żeby trochę skurcz rozluźnić... teraz to już się nie przeciągam z rana, bo wiem czym to grozi :(

Kamcia - ja takich filmów nie moge oglądać, bo za nerwowa później jestem...

reklama
Lepi tak mam pozwolenie na łykanie Mg. Muszę sobie jeszcze żelazo dokupić

Wisienko niestety w naszym kraju tak jest ... jak sama nie pociągniesz za język to się niczego nie dowiesz!

Ostatnia edycja:
Do góry