reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Patyczek WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:happy2::happy2:

U mnie Kochane nic ciekawego, jakoś ostatnio nie mam weny do pisania:zawstydzona/y:
Myślimy z Miśkiem co zrobić żeby na święta być razem z domku...
Poza tym trochę problemów z Moim Chrzestnym i jego konkubiną... ******** :wściekła/y: ale to sporo pisania i nie długo napiszę na ten temat....
Czuję się dobrze a jak Wy Kochane?
Maleństwo Moje się rusza i każdego dnia czuje je coraz bardziej i już nie mogę się doczekać kiedy to się przerodzi w kopniaki:-)

Ufff ja nawet nie próbuje nadrabiać tyle mam zaległości, z ostatnich tematów to widzę sezon na przeziębienia? Mnie tez trochę rozłożyło wiec siedzę grzecznie domu i znów zaczynam nadrabiać forum :) Teściowie? No ja akurat mam tak, że chyba lepiej trafić nie można - pełne wsparcie, zero wtrącania się w nasze życie ;) mam nadzieje, że będzie tak samo jak pojawi się małe :)

Taja na przeziębienie i grypę dobrze też robi jak natrzesz się amolem, rozgrzeje cię i pomoże w oddychaniu jak masz katar.
Patyczek91 Gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:-)

Patyczek91 Wszystkiego naj;)
Mnie jeden dzien nie ma i ciezko mi nadrobic wszystko.
Rano siadam czytam i nawet niewiem kiedy ten czas tak szybko zlecial:szok:
Co do tesciow heh przed slubem problemow nie bylo. Slub byl na koniec pazdziernika wiec narazie nie bylo czasu na wtracanie ale tesciowa raczej nie nalezy do takich osob. A moi rodzice sa kochani zawsze doradza pomoga jak tego potrzebuje:-)

Patyczek przylaczam sie do gratulacji :tak:
Ja to chyba balabym sie ciagnac sanki...jak w domu przesuwalam kartony z ciuchami i roznymi rzeczami to potem boal mnie brzuch i mialam skurcze, tak plakalam z bolu, ze juz na pogotowie chcialam jecha ale po pol godz przeszlo. No chyba, ze Twoj synek duzo nie wazy i sie nie boisz...

Co do sanek ja widzę rozwiązanie, żebyście poszli na jakąś górkę małą. Taką żeby mały mógł bezpiecznie sam zjechać a potem wciągnąć sanki na górę. Bo ciągnięcie - nie ma pewnie jednej odpowiedzi. Dziewięć razy nic się nie stanie a za dziesiątym będą jakieś komplikacje. Ale czy doczekamy w ogóle takiej fajnej zimy - na razie tylko deszcz i szaruga :(

Patyczek gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!

Ja raczej sanek bym nie ciągnęła, postaraj się wytłumaczyć Synkowi, że Tobie nie wolno, i na pewno jak tatuś przyjdzie z pracy to z nim pójdzie.

reklama
Nie straszcie mnie tu żadnym śniegiem ja w sobotę do Polski lecę i jak spadnie śnieg to znowu opóźnienia będą normalnie mówię trudno, ale w ciąży siedzieć nie wiadomo ile godzin na tych twardych krzesełkach mi się nie uśmiecha.

Do góry