reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Patyczek- Wszystkiego najlepszego dużo dużo radości !!!:tak:

Witam się

I tak pogoda w tym roku póki co Nas rozpieszcza , ja to bym chciała aby spadł śnieg tylko taki który się utrzyma dłużej a nie że zrobi się od razu ciapa.

Ja swojego synka raczej wezmę na sanki mam górkę jakieś 200 m od siebie a zresztą jeśli będzie rzeczywiście śnieg to sanki będą szły jak pomaśle, a na tatusia to można liczyć tylko w weekendy bo tak pracuje do 18.Oczywiście jak stwierdzę jednak że to nie na moje siły to trudno synek będzie musiał zrozumieć a tak nie będę odmawiać tej przyjemności.

Patyczek91 ogromniaste gratulacje!!! wszystkiego naj...na nowej drodze zycia.

U mnie dzisiaj jako tako jeszcze zyję ;-) a o amolu to zapomniałam rzeczywiście dobry pomysł.
Dzisiaj jeszcze czeka mnie wizyta u położnej.
Dziewczyny jak ja nienawidze sniegu!!!! a Wy tu o sankach...żartuję fajna frajda dla dzieci ale ja straszny zmarzlak jestem. Ciekawi mnie czy w tym roku u nas spadnie śnieg...Miłego dnia mamusie

JA uwielbiam jak pada śnieg, jest tak słodko, bajkowo i jasno. Nie lubię ciapy i deszczu jesiennego. A najbardziej zgnilizny jesiennej, która włazi za ubranie wręcz. I tych ciemności :baffled: Jest teraz ledwie 14 a u mnie ciemno w domu już jak cholera. Brrrrr Nic tylko zakopać się w pościeli i nie wyłazić wcale!

Patyczku wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia i miłości. :-)

Patyczku najlepszego

Ja uwielbiam śnieg jest tak magicznie i w człowieka nowe siły wstępują jak biały puch wszędzie jest i uwielbiam to zgrzytanie pod butami

A jak się jeszcze wstanie na tyle wcześnie żeby nie było na śniegu żadnych śladów...
Ale w zeszłym roku to już było przegięcie tyle tej zimy mieliśmy.

ach śnieg....jak ja kocham tę atmosferę - od razu mam skojarzenia z Bożym Narodzeniem i z taką spokojną, kojącą ciszą:)aż mnie ciarki przeszły:):):)cieszę się na te nadchodzące swięta - bo i z Bartuniem, który juz coś tam kojarzy o Mikołaju i świętach i z brzuszkiem;0:):)

Ale miałam dziś zapieprz w pracy, nawet nie zdążyłam Was przeczytać:crazy:

Co do zimy - hmm, nie lubię zimna, brr, ale skoro juz musi być, to lekki mrozek i śniegu tyle, żebym nie miała problemu z samochodem ;-) (w maluchu zimą jest ciężko:baffled:czasem nagle szyby zaparują i przymarzną i widoczność jak w czołgu...)

reklama
Z maluchem to mi się zaraz taka historyjka przypomina. Siostra męża mieszka na stałe w USA, ale przyjechali z dzieciakami do Poznania, gdzieś idą a na ulicy stoi maluch właśnie. No i młodszy urwis (przyzwyczajony do widoku amerykańskich potężnych maszyn) pyta - mamo co to takiego? Samochód synku. A synek ucieszony na maksa - ojej, taki dla dzieci :)

Do góry