reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Nic trudnego, mój ma 194 cm więc wiem jak wygląda w takich samochodach.
My planujemy zakup na wiosnę, wtedy ominie nas najgorsza pogoda (mało mamy doświadczenia) a wprawimy się przed maluszkiem. I mąż będzie mógł skupić się na wiezieniu mnie do szpitala zamiast panikować dodatkowo że nie umie prowadzić.

my chyba tez bedziemy musieli postarac sie o nowe auto przed majem :/ problem jest taki ze teraz mamy mini coopera, jestesmy w nim zakochani i nie chcemy sie z nim rozstawac...ale: my dwoje + duzy pies = wystarczajaco miejsca
my troje +pies = no jakos tam sie zmiescimy
lecz jak dodamy do jeszcze wozek ktory przy wyjazdach z dzidzia jest pewnie w 99% niezbedny to juz nie ma mowy :/ no chyba ze bedziemy jezdzic z wozkiem na dachu :D

Patyczek WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ:**

Mój M ma 193cm wzrostu:-D wyrosły nam te chłopy

Sylwia serce by mi pękło gdybym musiała mini sprzedać..

Śnieg uwielbiam:-D ale o sankach zaaapomniałam:zawstydzona/y: Na szczęście do ciągnięcia malucha moge zaprzęgnąć starszą córke:-)

reklama
Patyczek WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ:**

Mój M ma 193cm wzrostu:-D wyrosły nam te chłopy

Sylwia serce by mi pękło gdybym musiała mini sprzedać..

Śnieg uwielbiam:-D ale o sankach zaaapomniałam:zawstydzona/y: Na szczęście do ciągnięcia malucha moge zaprzęgnąć starszą córke:-)

po pierwsze: Patyczek - szczescia na nowej drodze zycia ;)

no wlasnie poziomki, do samochodu jestesmy bardzo przywiazani - jest piekny i jedyny w swoim rodzaju bo jest to ''nowojorskie taxi'' i moj mowi caly czas mowi i ma nadzieje ze stanie na tym ze mini z nami zostanie, a poprostu dokupimy jakies inne wieksze i b.tanie auto...
ja sama nie wiem :/

zrobilam sobie na obiad gyrosa z ryzem i zjadlam OLBRZYMIA porcje

Do góry