reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A mi dzisiaj się śniło dziecko moje, było śliczne!:) z tym, że nie wiedziałam jaką ma płeć, bo w tym śnie było u ludzi tak jak u żółwi-że do pewnego momentu nie widać ;)

reklama
A ja wiem że urodziłam ale też nie wiem czy to był chłopiec czy dziewczynka, tak mi je pokazali,że widać nie było:(

Witam i ja do Was dołącze:)
Termin mam na koniec maja.
Jest to moj pierwsza ciąża, więc stresa mam ogromnego.
Pozdrawiam Wszystkie przyszłe mamusie:)

Witamy Cie MILLA_84. To też moja pierwsza ciąża,dlatego przystąpiłam do tego forum,żeby dowiedzieć się czegoś więcej i mieć wsparcie wśród osób będących w podobnym stanie:)

Ostatnia edycja:
happy-halloween-witches-hat.gif

No tak w naszym stanie to wiadome,że myślimy o naszych maluszkach,tylko,że ja na razie staram się nie myśleć o porodzie bo jeszcze sporo czasu nam zostało.Wczoraj się naczytałam o porodach i karmieniu piersią i od razu mi się przyśniło

reklama
Witam nową mamusie:-D Cały czas nas przybywa:-D

Yra może zmień szpital?? Ja rozpoczęłam już poszukiwanie szpitala bo po przeprowadzce do szpitala w którym zwykłam rodzić moge nie zdążyć dojechać:-D. Nie zdziwie się jak dostane skierowanie do szpitala wcześniej bo w Opocznie szpital nie jest najlepiej przygotowany na ew przyjęcie wcześniaków i tak będe musiała gdzieś pojechać:tak:

Do góry