reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
adeczka
Fanka BB :)
Mi sie snilo dzieciatko ubrane w samo biale body z dlugimi czarnymi wloskami, ale nie mam pojecia czy to chlopiec czy dziewczynka....ale mamy sny
Chyba za dużo o tym myślimy
nic dziwnego
No tak w naszym stanie to wiadome,że myślimy o naszych maluszkach,tylko,że ja na razie staram się nie myśleć o porodzie bo jeszcze sporo czasu nam zostało.Wczoraj się naczytałam o porodach i karmieniu piersią i od razu mi się przyśniło
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Witam nową mamusie Cały czas nas przybywa
Yra może zmień szpital?? Ja rozpoczęłam już poszukiwanie szpitala bo po przeprowadzce do szpitala w którym zwykłam rodzić moge nie zdążyć dojechać. Nie zdziwie się jak dostane skierowanie do szpitala wcześniej bo w Opocznie szpital nie jest najlepiej przygotowany na ew przyjęcie wcześniaków i tak będe musiała gdzieś pojechać
Yra może zmień szpital?? Ja rozpoczęłam już poszukiwanie szpitala bo po przeprowadzce do szpitala w którym zwykłam rodzić moge nie zdążyć dojechać. Nie zdziwie się jak dostane skierowanie do szpitala wcześniej bo w Opocznie szpital nie jest najlepiej przygotowany na ew przyjęcie wcześniaków i tak będe musiała gdzieś pojechać