Witam!!! Widzę że jest nas sporo Ja również mam termin na 1maja To jest moja pierwsza ciąża więc nerwa mam ale staram się nie myśleć do przodu bo po co się denerwować Jak się tak patrzy na forum ile nas jest to jest to baaardzo pocieszające... Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie!!!
reklama
Y
yra245
Gość
poziomka małe miasto do 50 tys. mieszkańców, nie ma szans na zmianę, no nic będzie boleććććććććććććć
Witam nowe Mamusie i pozdrawiam Maleństwa
Dziewczyny będzie dobrze, musimy pomóc Naszym Maleństwom przyjść na Świat a dane jest to akurat nam i musimy być dumne. A na lęki przyjdzie jeszcze czas
Mam nadzieje, że do końca będę miała takie podejście.
Dziewczyny będzie dobrze, musimy pomóc Naszym Maleństwom przyjść na Świat a dane jest to akurat nam i musimy być dumne. A na lęki przyjdzie jeszcze czas
Mam nadzieje, że do końca będę miała takie podejście.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Witam nowe mamusie :-)
Misia89 bardzo słuszne podejście! tak trzymać :-)
Tak na dobrą sprawę to pewnie jeszcze nie raz będziemy wspominać ten temat a zwłaszcza w kwietniu 2011 a teraz rzeczywiście babeczki nie ma co się jeszcze stresować hmmm pewnie pierworódki myślą " tak łatwo powiedzieć " ale kochane naprawdę My jesteśmy do tego stworzone tak więc głowa do góry każda z Nas da sobie radę !
Moje chłopaki śpią , ja już mam obiadek zrobiony tak więc jak wstaną to zjemy i idziemy na spacerek jest tak cieplutko :-)
Misia89 bardzo słuszne podejście! tak trzymać :-)
Tak na dobrą sprawę to pewnie jeszcze nie raz będziemy wspominać ten temat a zwłaszcza w kwietniu 2011 a teraz rzeczywiście babeczki nie ma co się jeszcze stresować hmmm pewnie pierworódki myślą " tak łatwo powiedzieć " ale kochane naprawdę My jesteśmy do tego stworzone tak więc głowa do góry każda z Nas da sobie radę !
Moje chłopaki śpią , ja już mam obiadek zrobiony tak więc jak wstaną to zjemy i idziemy na spacerek jest tak cieplutko :-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Misia wszystko się ułoży&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Yra u mnie jest tylko jeden szpital ale szukam innego (właściwie znalazłam) a jak się okarze że musze wcześniej iść do szpitala to pojade tam gdzie zwykle do Wawy
Yra u mnie jest tylko jeden szpital ale szukam innego (właściwie znalazłam) a jak się okarze że musze wcześniej iść do szpitala to pojade tam gdzie zwykle do Wawy
Alex2712
Fanka BB :)
Witam i ja do Was dołącze
Termin mam na koniec maja.
Jest to moj pierwsza ciąża, więc stresa mam ogromnego.
Pozdrawiam Wszystkie przyszłe mamusie
Witam Cię serdecznie, widzę ze mamy ten sam termin porodu
A jeśli chodzi o poród to nie chcę nawet tego wspominać, był bardzo ciężki psychicznie i fizycznie pierwszy jak i drugi, dodam tylko, że Moje Skarby rodziły się pośladkowo, coś strasznego.
sylwia_
Witam serdecznie! melduje sie z terminem na 05.05.2011
karolq8
hehe poczatek maja i wszystkie na porodowki polecimy
reklama
sylwia_
hehe no, a to juz tylko pol roku!! ja caly czas mysle o dzidziusiu...o imieniu,czy bedzie synek czy coreczka o wyprawce - zastanawiam sie kiedy zaczac wszystko kompletowac, no i nawet dzisiaj rozmyslalam sobie do ktorego przedszkola pojdzie maluch normalnie niemoge sie doczekac