reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam!!! Widzę że jest nas sporo;) Ja również mam termin na 1maja;) To jest moja pierwsza ciąża;) więc nerwa mam ale staram się nie myśleć do przodu bo po co się denerwować;) Jak się tak patrzy na forum ile nas jest to jest to baaardzo pocieszające... ;) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie!!!;)

reklama
Witam nowe Mamusie i pozdrawiam Maleństwa:happy2:

Dziewczyny będzie dobrze, musimy pomóc Naszym Maleństwom przyjść na Świat a dane jest to akurat nam i musimy być dumne. A na lęki przyjdzie jeszcze czas:happy2:
Mam nadzieje, że do końca będę miała takie podejście.

Witam nowe mamusie :-)

Misia89 bardzo słuszne podejście! tak trzymać :-)

Tak na dobrą sprawę to pewnie jeszcze nie raz będziemy wspominać ten temat a zwłaszcza w kwietniu 2011 :tak::-D a teraz rzeczywiście babeczki nie ma co się jeszcze stresować hmmm pewnie pierworódki myślą " tak łatwo powiedzieć " ale kochane naprawdę My jesteśmy do tego stworzone tak więc głowa do góry każda z Nas da sobie radę !

Moje chłopaki śpią , ja już mam obiadek zrobiony tak więc jak wstaną to zjemy i idziemy na spacerek jest tak cieplutko :-)

Prawdopodobnie w przeciągu 2 tygodni będziemy mieli mieszkanie do wynajęcia a może nawet segment. Mi to szczerze obojętne bylebyśmy już mieszkali Razem... Bo mam dosyć tej rozłąki:-(

Misia wszystko się ułoży&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Yra u mnie jest tylko jeden szpital ale szukam innego (właściwie znalazłam) a jak się okarze że musze wcześniej iść do szpitala to pojade tam gdzie zwykle do Wawy

Witam i ja do Was dołącze:)
Termin mam na koniec maja.
Jest to moj pierwsza ciąża, więc stresa mam ogromnego.
Pozdrawiam Wszystkie przyszłe mamusie:)

Witam Cię serdecznie, widzę ze mamy ten sam termin porodu:)

A jeśli chodzi o poród to nie chcę nawet tego wspominać, był bardzo ciężki psychicznie i fizycznie pierwszy jak i drugi, dodam tylko, że Moje Skarby rodziły się pośladkowo, coś strasznego.

reklama
hehe no, a to juz tylko pol roku!! ja caly czas mysle o dzidziusiu...o imieniu,czy bedzie synek czy coreczka :D o wyprawce - zastanawiam sie kiedy zaczac wszystko kompletowac, no i nawet dzisiaj rozmyslalam sobie do ktorego przedszkola pojdzie maluch :D:D normalnie niemoge sie doczekac ;)

Do góry