reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
no co Wy ...m,ówiłam ze ja tylko w maju moge rodzić haha

a teraz właśńie sobie spisuję wszytsko co mama ma mi kupić w pl dla maluszka :)
jak zakupię łózeczko dla Vi to wsyztsko razem wyśle mi kurierem :tak:
i będę miała już w gotowości....

aler zaraz będziemy z D jakiś filmik oglądać.. tak mam ten brzuch napięty ż enie moge siedziec za bardzo... yhhhh

Dziewczyny ale ja dzisiaj zdechła jestem. Pobiegałam (samochodem po mieście) trochę koło południa i potem już nie miałam sił na nic. Spocona, zlana potem, ciągle mi było gorąco. Niech już maj przyjdzie i urodzę bo się wykończę. Chyba czas zrobić badanie krwi bo anemię podejrzewam u siebie bo mam wszystkie objawy. Chyba, że to wszystko przez ciążę.

Do tego jak zwykle nie umiem się przestawić na czas letni. Brakuje mi tej godziny okropnie.

A wiecie, że nie możemy łóżeczka skręcić? Śruby zaginęły i okazało się, że to nie są takie zwykłe jak myśleliśmy tylko inne, specjalne. I nie bardzo wiem gdzie takie dostanę. Grrrrrrr

Za to widziałam dzisiaj prognozę pogody i na weekend ma być nawet 21 stopni :D :D :D Mój A już mędrkuje gdzie by tu wyskoczyć z dzieckiem na dwa dni.

Kamcia, Ty tu z rodzeniem nie wyskakuj. Wystarczy że o Misię się martwimy i kciukasy trzymamy żeby jeszcze w dwupaku wytrzymała.

Kamcia Ty nie wariuj z rodzeniem :-)

U mnie kolejna bezsenna noc. Ja nie wiem co się dzieje. W jednym tygodniu to śpię jak dziecko, a za chwilkę dwie noce z rzędu bezsenne. Mam tylko nadzieję, że mi to minie po porodzie :-)
A taka głodna się obudziłam, że zjadłam 7daysa truskawkowego.

A ja się muszę pochwalić :) Właśnie się okazało ze w jakimś konkursie o którym już dawno zapomniałam wygrałam zestaw kosmetyków Mustela Bebe :) Sam ten duży płyn 2w1 do kąpieli kosztuje z 80 zł, a do tego mam jeszcze kremik na odparzenia i chusteczki :) Ale się cieszę, najbardziej z tego płynu bo nie kupiłabym takiego drogiego a tu proszę. Wystarczy mi na pewno na długo bo to podobno wydajne jest :) Tak więc bardzo miło mi się dzień zaczął.
Po południu mam natomiast wizytę u gina i tez nie mogę się doczekać bo mój Miki ostatnio spokojny aż lekko się niepokoję. Normalnie to bryka dzień czy noc, a od niedzieli owszem kopnie raz po raz ale to ledwie 10% jego możliwości chyba. Niech tam dzisiaj wszystko sprawdzi bo chcę być spokojna o Mikola.

melia, tak po porodzie się napewno wyśpisz:-D:-D a tak na poważnie- współczuję tej bezsenności,na szczęście w ciąży tego nie przerabiam,uf.
salsera gratuluje, ale fajnie wygrać coś i jeszcze zapomnieć o uczestnictwie:tak:Mam nadzieję,że uspokoisz się po dzisiejszej wizycie u lekarza, a na razie bez nerwów- u mnie też junior jakby przysypiał głównie,ale co się dziwić, mało miejsca już ma.

Co do dzisiejszych planów- to chyba pojadę znów do miasta, mam ochotę na spacerek i ogólnie zero ochoty na siedzenie w domu.Oby się to nie skończyło leżeniem:-D bo jak mam tyle energii to potem muszę odleżeć nadmiar aktywności

Ostatnia edycja:
Hej.
Zasnęłam jeszcze na chwilkę po 6 i obudził mnie Borys o 8 i jestem nieprzytomna. Chyba po śniadaniu wskoczę jeszcze na chwilkę do wyrka :-)

Gratuluję salsera :-) A na wizycie pewnie Miko będzie brykał :tak:

reklama
Kamcia ty to udana jestes, gotowa jestem pomyslec ze ty gotowa bylabys rodzic na zywo jednioczesnie relacjonujac nam wszystko na BB rach ciach pach urodze i wracam heheh, a gdzie czas na zrosniecie sie tylka? :-D Nie no ale to jest wlasnie super podejcie,a nie uzalanie sie nad soba, ja tam tez ide twardo i smialo nastwiona, ze pojdzie jak po masle :tak:

No a Misia89 jestem w szoku :szok: Juz jej porod wywoluja? Kurde dobrze, ze maly juz 2600 wazy, jak wytrzyma jeszcze te 2 tyg to dobije moze do 3kg kurczaki to juz nie jest smieszne powoli sie rozpakowujemy

A ja siedze podjarana, bo dzisiaj kolderki do mnie przyjada juhuuuu :tak:

Do góry