reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no co Wy ...m,ówiłam ze ja tylko w maju moge rodzić haha
a teraz właśńie sobie spisuję wszytsko co mama ma mi kupić w pl dla maluszka
jak zakupię łózeczko dla Vi to wsyztsko razem wyśle mi kurierem
i będę miała już w gotowości....
aler zaraz będziemy z D jakiś filmik oglądać.. tak mam ten brzuch napięty ż enie moge siedziec za bardzo... yhhhh
a teraz właśńie sobie spisuję wszytsko co mama ma mi kupić w pl dla maluszka
jak zakupię łózeczko dla Vi to wsyztsko razem wyśle mi kurierem
i będę miała już w gotowości....
aler zaraz będziemy z D jakiś filmik oglądać.. tak mam ten brzuch napięty ż enie moge siedziec za bardzo... yhhhh
marzena9
Fanka BB :)
Dziewczyny ale ja dzisiaj zdechła jestem. Pobiegałam (samochodem po mieście) trochę koło południa i potem już nie miałam sił na nic. Spocona, zlana potem, ciągle mi było gorąco. Niech już maj przyjdzie i urodzę bo się wykończę. Chyba czas zrobić badanie krwi bo anemię podejrzewam u siebie bo mam wszystkie objawy. Chyba, że to wszystko przez ciążę.
Do tego jak zwykle nie umiem się przestawić na czas letni. Brakuje mi tej godziny okropnie.
A wiecie, że nie możemy łóżeczka skręcić? Śruby zaginęły i okazało się, że to nie są takie zwykłe jak myśleliśmy tylko inne, specjalne. I nie bardzo wiem gdzie takie dostanę. Grrrrrrr
Za to widziałam dzisiaj prognozę pogody i na weekend ma być nawet 21 stopni Mój A już mędrkuje gdzie by tu wyskoczyć z dzieckiem na dwa dni.
Kamcia, Ty tu z rodzeniem nie wyskakuj. Wystarczy że o Misię się martwimy i kciukasy trzymamy żeby jeszcze w dwupaku wytrzymała.
Do tego jak zwykle nie umiem się przestawić na czas letni. Brakuje mi tej godziny okropnie.
A wiecie, że nie możemy łóżeczka skręcić? Śruby zaginęły i okazało się, że to nie są takie zwykłe jak myśleliśmy tylko inne, specjalne. I nie bardzo wiem gdzie takie dostanę. Grrrrrrr
Za to widziałam dzisiaj prognozę pogody i na weekend ma być nawet 21 stopni Mój A już mędrkuje gdzie by tu wyskoczyć z dzieckiem na dwa dni.
Kamcia, Ty tu z rodzeniem nie wyskakuj. Wystarczy że o Misię się martwimy i kciukasy trzymamy żeby jeszcze w dwupaku wytrzymała.
Kamcia Ty nie wariuj z rodzeniem :-)
U mnie kolejna bezsenna noc. Ja nie wiem co się dzieje. W jednym tygodniu to śpię jak dziecko, a za chwilkę dwie noce z rzędu bezsenne. Mam tylko nadzieję, że mi to minie po porodzie :-)
A taka głodna się obudziłam, że zjadłam 7daysa truskawkowego.
U mnie kolejna bezsenna noc. Ja nie wiem co się dzieje. W jednym tygodniu to śpię jak dziecko, a za chwilkę dwie noce z rzędu bezsenne. Mam tylko nadzieję, że mi to minie po porodzie :-)
A taka głodna się obudziłam, że zjadłam 7daysa truskawkowego.
A ja się muszę pochwalić Właśnie się okazało ze w jakimś konkursie o którym już dawno zapomniałam wygrałam zestaw kosmetyków Mustela Bebe Sam ten duży płyn 2w1 do kąpieli kosztuje z 80 zł, a do tego mam jeszcze kremik na odparzenia i chusteczki Ale się cieszę, najbardziej z tego płynu bo nie kupiłabym takiego drogiego a tu proszę. Wystarczy mi na pewno na długo bo to podobno wydajne jest Tak więc bardzo miło mi się dzień zaczął.
Po południu mam natomiast wizytę u gina i tez nie mogę się doczekać bo mój Miki ostatnio spokojny aż lekko się niepokoję. Normalnie to bryka dzień czy noc, a od niedzieli owszem kopnie raz po raz ale to ledwie 10% jego możliwości chyba. Niech tam dzisiaj wszystko sprawdzi bo chcę być spokojna o Mikola.
Po południu mam natomiast wizytę u gina i tez nie mogę się doczekać bo mój Miki ostatnio spokojny aż lekko się niepokoję. Normalnie to bryka dzień czy noc, a od niedzieli owszem kopnie raz po raz ale to ledwie 10% jego możliwości chyba. Niech tam dzisiaj wszystko sprawdzi bo chcę być spokojna o Mikola.
melia, tak po porodzie się napewno wyśpisz a tak na poważnie- współczuję tej bezsenności,na szczęście w ciąży tego nie przerabiam,uf.
salsera gratuluje, ale fajnie wygrać coś i jeszcze zapomnieć o uczestnictwieMam nadzieję,że uspokoisz się po dzisiejszej wizycie u lekarza, a na razie bez nerwów- u mnie też junior jakby przysypiał głównie,ale co się dziwić, mało miejsca już ma.
Co do dzisiejszych planów- to chyba pojadę znów do miasta, mam ochotę na spacerek i ogólnie zero ochoty na siedzenie w domu.Oby się to nie skończyło leżeniem bo jak mam tyle energii to potem muszę odleżeć nadmiar aktywności
salsera gratuluje, ale fajnie wygrać coś i jeszcze zapomnieć o uczestnictwieMam nadzieję,że uspokoisz się po dzisiejszej wizycie u lekarza, a na razie bez nerwów- u mnie też junior jakby przysypiał głównie,ale co się dziwić, mało miejsca już ma.
Co do dzisiejszych planów- to chyba pojadę znów do miasta, mam ochotę na spacerek i ogólnie zero ochoty na siedzenie w domu.Oby się to nie skończyło leżeniem bo jak mam tyle energii to potem muszę odleżeć nadmiar aktywności
Ostatnia edycja:
reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Kamcia ty to udana jestes, gotowa jestem pomyslec ze ty gotowa bylabys rodzic na zywo jednioczesnie relacjonujac nam wszystko na BB rach ciach pach urodze i wracam heheh, a gdzie czas na zrosniecie sie tylka? Nie no ale to jest wlasnie super podejcie,a nie uzalanie sie nad soba, ja tam tez ide twardo i smialo nastwiona, ze pojdzie jak po masle
No a Misia89 jestem w szoku Juz jej porod wywoluja? Kurde dobrze, ze maly juz 2600 wazy, jak wytrzyma jeszcze te 2 tyg to dobije moze do 3kg kurczaki to juz nie jest smieszne powoli sie rozpakowujemy
A ja siedze podjarana, bo dzisiaj kolderki do mnie przyjada juhuuuu
No a Misia89 jestem w szoku Juz jej porod wywoluja? Kurde dobrze, ze maly juz 2600 wazy, jak wytrzyma jeszcze te 2 tyg to dobije moze do 3kg kurczaki to juz nie jest smieszne powoli sie rozpakowujemy
A ja siedze podjarana, bo dzisiaj kolderki do mnie przyjada juhuuuu