reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kamcia a ty co juz wpychac sie chcesz przed Poziomki?? Mialy byc pierwsze a tu juz Wojtusiowi sie spieszy poczekajcie na swoja kolej:-) A pozatym mam nadzieje ze z Misia juz lepiej.

reklama
mandrzejczuk jakby się dało:-D

melia mnie moja mała też codziennie budzi wcześnie..
ale po porodzie może i się wyśpisz :) ja się wysypiałam bo mi się budziła o 3 rano na cyca tylko a później 6-7 rano...
a spała od 22 w nocy.. więc tylko tyle co ją przystawiałam i spałam dalej:-p:-D

salsera gratulacje... ja wygrałam raz dla dziecka małe papersy hihi
ale są w pl :sorry2:

wiecie.. może ja założę już jakiś temat porodowy z informacjami i gratulacjami??:-) żeby tak sobie na nas czekał... co wy na to??

A ja siedze podjarana, bo dzisiaj kolderki do mnie przyjada juhuuuu :tak:
Ja też czekam na kuriera, tylko że z wózkiem :-)

A M wrócił już z pracy i teraz szaleje w ogrodzie, bo teść kupił jakieś dwa drzewka i trzeba je posadzić, a poza tym robi już małe porządki w schowkach i wyciąga grilla, i ozdoby wiosenne już. I nawet wyciągnął wanienkę dla Antosia, bo już chyba z pół roku temu moja siostra ją przywiozła razem z całym stelażem, i wsadziliśmy to wszystko do składzika.

Kamcia nie zapeszaj z tym tematem. Bo zaraz zaczną się wypakowywać i będą chciały być "pierwsze" :-) Ja myślę, że za wcześnie jeszcze.

Ostatnia edycja:
Cześć:) I ja dziś niedospana,młody od wczoraj masakruje mi szyjkę. W dodatku miał czkawkę o 3 i o 6tej rano. Chyba muszę się zacząć do tego przyzwyczajać.
Salsera gratuluję:) jakoś nie mam szczęścia do wygrywania.

Kamcia może z tematem porodowym poczekajmy,żeby nie wywoływać wilka z lasu

Wczoraj wspominałam M o praniu ciuszków dla małego,skwitował,że to za wcześnie a jakby coś szybciej się działo to on sobie świetnie da rade :shocked2: Ciekawe :-D

oki to może faktycznie poczekamy..
choć ja się już doczekac nie mogę tych naszych porodów ... hihihi znaczy nie teraz tylko w maju....:tak:
już jak będziemy tulić maleństwa nasze .... ahhhhhh

Witajcie :-)

salsera - gratuluję wygranej!
kamcia - dobrze, że jeszcze nie powstanie taki temat, jeszcze by mego małego kusiło być pierwszym ;-)

Dziś czeka mnie prasowanie, jakżesz mi się nie chce. Ale jak to poprasuję zostanie już tylko pościel do prania i jakieś drobiazgi z ubrania :-)

salsera, super że się udało wygrać. Nawet gdyby to był drobiazg, to wygrana cieszy, a tu takie kosmetyki!
Kamcia, na ten nowy temat to pewnie by się dzieciaczki spieszyły, które pierwsze. Wszystkie się nie możemy doczekać, a jak będzie się czytać pierwsze relacje to super, ale każde następne, to będę sobie myślała "a ja kiedy?" albo "ja też już chcę". Najbardziej niedoczekane będą te na końcu.

reklama
Witam
Salsera gratuluję nagrody
Kamcia na temat porodowy za wcześnie ale mam inna propozycje aby założyć temat gdzie będziemy zamieszczać wszystkie smsy i informacje o pobytach w szpitalu bo na głównym to się gubią a tak wszystko było by razem w jednym miejscu.

Do góry