reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie poniedziałkowo :)

Misia -trzymaj się dzielnie!
Kamcia - dobrze, że jesteś ;-)

Wpadłam tylko na chwilkę, lecę przygotować jakiś obiad, bo M niebawem z pracy wróci...

No i chyba wezmę się wreszcie za pakowanie torby, bo różnie może być...parę rzeczy jeszcze muszę dokupić.

Dobrego dnia wszystkim!

reklama
Witajcie :-)
Staram się z całych sił nadrobić swoje zaległości na bb ale tak mi ciężko przed tym kompem, że chyba wszystkiego przeczytać niestety nie dam rady :-(
nadal łapia mnie skurcze więc jak przeczytałam o Misi to teraz ze strachu zrezygnowałam ze wszystkich planów i zgodnie z zaleceniem lekarza nie ruszę się z mojej coraz mniej wygodnej kanapy. będę myśleć o was wszystkich cieplutko i oby żadnej z nas nic więcej nieprzyjemnego się nie wydarzyło.
Postaram się częściej do was zaglądać :tak:

Hey laseczki... A ja dzisiaj późno bo późno wstałam. W nocy znowu co godzinę wędrowałam do łazienki. A nad ranem jak zasnęłam to mnie siostra o 11tej telefonem obudziła:szok: I tak z przerwami z nią gadałam.Muszę się zaraz ogarnąć i na jakieś zakupy iść bo M wpadł tylko na chwilę i poleciał dalej do roboty i nie wiadomo o której wróci dzisiaj.
Teraz Was raczej nie nadrobię.

Hejka hejka jestem :-) nadrobiłam już Was :

Melia- mi tęż zauważyłam robią się buły jak ściągnę skarpetki więc teraz jak mogę to chodzę bez :zawstydzona/y: a i palce u rąk też puchną ale ja jakoś nie wyobrażam sobie że miałabym rozstać się ze swoją obrączką i pierścionkiem tak więc póki co noszę
Kamcia- dobrze że już wróciłaś a co najważniejsze że uporałaś się z problemami ! Strasznie się cieszę :-)
Misia- kochanie trzymaj się tam dzielnie! na pewno wszystko będzie dobrze! :tak:
Sylwia- rzeczywiście zostaję Wam opcja z przewożeniem dziecka z przodu z wyłączoną poduszką ale szok że to auto takie małe że nie chce wejść :baffled: chyba że rzeczywiście sprzedacie to a kupicie większe?

Weekend bardzo bardzo udany miałam :tak::-)

Dziewczyny proboje was nadrobic, ale ciezko jest.
Wszystkie was pozdrawiam, a te u ktorych cos nie tak niech sie trzymaja cieplutko i oby wszystko bylo dobrze.

To moj ostatni tydzien pracy, juz nie mam sily tak wczsenie wstawac... Wogole mam jakis kryzys i rycze o byle co.
Moj mezulek dzis w domu i zamiast odpoczac maluje sciany w pokoikach dziewczyn, bo stwierdzil ze cos smutno bylo. Tak wiec jak tylko uporamy sie ze wszystkim to wstawie fotke z uaktualnionego kacika Lenki.

Misia trzymajcie się w dwupaku jak najdłużej, nie róbcie sobie jaj, choć już kwiecień prawie to jednak nie maj!

No, to tyle, nie pamiętam co miałam jeszcze... nie śmiać się z avatara mojego brzydkiego :-p

reklama
Do góry