reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Mi właśnie znajomi przywieźli wózek łóżeczko i parę innych duperałków...Kurde ale mam radochę. Ale to mi uzmysłowiło,że wkrótce rozwiązanie :szok:

reklama
jolek jak mi przywieźli wózek, to jeździłam nim i ogólnie gadałam o nim mężowi- a on usiadł z psem i mówi"widzisz, pani już nas wykluczyła ze swojego stada, nasze miejsce zajął wózek":-D:-D także nie podniecaj się za bardzo, bo ktoś poczuje się odrzucony;-)

Ja nie mam nim zbytnio gdzie jeździć bo długość korytarza jest na dwa wózki. Ale coś w tym jest bo chwilę się pobawiłam i M już go złożył :)

Oj niedobry!!! Ciekawe co by powiedział jakbyś jemu w jakimś nowym samochodzie zaraz koło odkręciła, żeby się nie brudziły...

Uciekam spać :-) przez weekend może mnie nie być dlatego pamiętajcie że jutro w nocy zmieniamy czas na letni :tak:

Buziaki i miłego weekendu!!! :*

Nie lubię zmian czasu. Mój zegar biologiczny później z kilka tygodni idiocieje.

Ludu, jak mi ten brzuch jeszcze trochę urośnie to ja już wcale się nie schylę!

Marzena nie jesteś sama... Ja wczoraj miałam duuuuuuuuuuży problem obciąć sobie paznokcie u nóg:(

Ja jak kucnę to potem mam problem wstać. Kolana nie dają rady. Ciekawe ile teraz rzeczy na fitnesie bym w ogóle zrobiła :D

reklama
Do góry