reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A mi mężuś przyniósł kiełbaski z grila i wpierniczam :D Jeszcze drina mógł przynieść ale jakoś się nie domyślił :D

reklama
Nie wiem jakoś tak grill za mną nie chodzi... może dlatego że odrzuciło mnie od kiełbas w ciąży a jak już mnie najdzie na coś ochota to potem cierpię.

Mnie od dobrej kiełbaski nigdy nie odrzuci, ale uświadomiłam sobie dzisiaj że w ciąży nie piję wogóle soków pomarańczowych a uwielbiałam je zawsze.

Styna kiełbasa i jajko to prawie to samo :D

Ja od soków pomarańczowych to poza ciążą mam zgagę... Ale czasem piję teraz i najwyżej potem poprawiam mlekiem :)

Ja już się zapchałam kiełbachą. Teraz cola by się przydała no ale nie ma :( Syn też się cieszy, że pojadł kiełbasy bo się rozpycha. Ludzie, skąd on ma tyle siły w tym malutkim ciałku.

reklama
Do góry