reklama
marzena9
Fanka BB :)
A mnie spanie jakieś ogarnia. Idę sobie malusią kawkę zrobić bo noc taka młoda...
Jakbym tak znalazła śruby do łóżeczka to mogłabym je sobie dzisiaj skręcić... Tylko gdzie te konfirmaty?!
Wiecie, że dzisiaj w tw nic nie ma? Ludu, umrę z nudów. Mój A poszedł sobie z kolegami na grilla (na naszą budowę tak przy okazji). Że też im się chce. No ale niech bidulek pokorzysta bo zaraz będzie miał zakaz picia aż do porodu, żeby był dyspozycyjny A potem to już też nie posiedzi z kumplami.
Jakbym tak znalazła śruby do łóżeczka to mogłabym je sobie dzisiaj skręcić... Tylko gdzie te konfirmaty?!
Wiecie, że dzisiaj w tw nic nie ma? Ludu, umrę z nudów. Mój A poszedł sobie z kolegami na grilla (na naszą budowę tak przy okazji). Że też im się chce. No ale niech bidulek pokorzysta bo zaraz będzie miał zakaz picia aż do porodu, żeby był dyspozycyjny A potem to już też nie posiedzi z kumplami.
Ja dzisiaj kuchnię sprzątałam takie wiosenne porządki wszystko z szafek powyciągałam i szafki pomyłam ale została mi jeszcze jedna i szuflady ale już siły nie miałam i uznałam że jutro też jest dzień i skończę jutro, a w przerwach leżałam sobie na leżaczku w ogródku i słoneczko łapałam, i popijałam soczek. Wolałabym aby zamiast soczku było to martini no ale cóż jeszcze trochę na martini poczekam.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Styna- mmmm martini .... jeszcze troszkę ;-)
Marzenka- wyrozumiała małżonka z Ciebie a i bardzo dobrze bo przecież w końcu sobie odbijesz co nie
Już jest moja kochana siostra , wróciłam już do domku ale mogłabym tak gadać z nią i gadać ale spoko loko jutro rano jesteśmy umówione na spacer
a mój mąż znalazł coś dla siebie w TV i to nawet na dwa fronty ogląda raz tu raz tu jak reklama jest , Szymcio śpi a ja hmm chyba też nie długo się zbieram.
Marzenka- wyrozumiała małżonka z Ciebie a i bardzo dobrze bo przecież w końcu sobie odbijesz co nie
Już jest moja kochana siostra , wróciłam już do domku ale mogłabym tak gadać z nią i gadać ale spoko loko jutro rano jesteśmy umówione na spacer
a mój mąż znalazł coś dla siebie w TV i to nawet na dwa fronty ogląda raz tu raz tu jak reklama jest , Szymcio śpi a ja hmm chyba też nie długo się zbieram.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Odbiję sobie, a co. Niech no tylko Matuś z butli będzie pił. Ja tam tatusia z dziećmi zostawię bez problemu na godzinkę czy dwie. A jakbym miała do kina wyskoczyć z koleżankami to nawet i na trzy
i tego głęboko się trzymaj :-):-):-)
reklama