reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Na podłodze to nie wiem :D Też mam problem bo boję się, że klapnę z wysokości :D:D:D

Edit: mój kot ma wszystko i wszystkich w d... I leży wyciągnięty na plecach na fotelu pana na całą swoją długość eksponując brzuszysko... A podobno koty nieczęsto tak śpią... Mój widać czytać nie umie :D

Ostatnia edycja:
reklama
he he to może dobrze,że ja wanny nie mam:-D:-D Ale pod prysznicem też nie jest łatwo...dobrze,że mam zasłonkę a nie drzwi bo bym się mogła zaklinować:rofl2:

Wycieranie się jest tak samo urocze i w wannie i spod prysznica :D

Luuudzie ale mi się nic nie chce. Chyba zaraz spać pójdę bo nie mam co robić powoli.

Ja tam się owijam ręcznikiem i śmigam po domu aż wyschnę.

Marzenka to kończymy pogaduchy,ja spadam się myć i spać. Chociaż nie wiem czy zasnę z tych wieczornych atrakcji

No fajnie wy idziecie spać a ja po 1,5 godzinie kręcenia się z boku na bok postanowiłam dać P pospać i zeszłam z wami pogadać.

reklama
Ja zamulam około 20tej,a już potem jak mi to przejdzie to też się kręcę. Ale najlepsze jest to że kładę się koło 1szej zanim zasnę to trochę mija a przed 5tą budzę się wyspana;/

Do góry