reklama
No za granicą to może wyglądać inaczej.
M właśnie pojechał z tatą odwieźć nasz samochód do komisu, bo podobno mają zapotrzebowanie na vana. Może w końcu się uda sprzedać to cholerne auto. Byłaby kasa na urządzanie salonu :-)
Oj a ja też zapomniałam o Darii, żeby wysłać jej zdjęcie. Muszę zrobić jakieś z buzią :-)
M właśnie pojechał z tatą odwieźć nasz samochód do komisu, bo podobno mają zapotrzebowanie na vana. Może w końcu się uda sprzedać to cholerne auto. Byłaby kasa na urządzanie salonu :-)
Oj a ja też zapomniałam o Darii, żeby wysłać jej zdjęcie. Muszę zrobić jakieś z buzią :-)
Ja kupiłam sobie jedne majtki takie jednorazowe, żeby zobaczyć jak to wygląda i dobrać rozmiar. Kupiłam M i są jakieś 4 numery za małe :-) Nie wiem na kogo oni je produkują, wiadomo, że ciężarna tyje i tuż po porodzie nie zgubi tych kilogramów. A mi to nawet na udo nie weszło. Więc będę polować na jak największe
Hope
podwójna mama :-)
Witam się :-)
Przyznać się bez bicia, kto nam ukradł słońce? Sylwia zazdrośnico, śniegu chcesz mi nawrzucać? Nic z tego, od niedzieli ma być znowu pięknie
Melia, myślę, że twoja kuchnia i nowa przestrzeń powinny być powodem do nauki gotowania ;-) Nic trudnego a za to jaka satysfakcja i jak sobie dogadzać można, męża zaskoczyć :-)
Ania, mam nadzieję, że twoje problemy nie są bardzo poważne, pójdę zaraz poczytać jak ci można pomóc. Nie smuć się bo i dzidzia smutna będzie...
Alex mąż już jest w domu, wnioskuję po godzinie która teraz jest;-) Wyobrażam sobie twoją, waszą radość i cieszę się razem z wami :-)
Przyznać się bez bicia, kto nam ukradł słońce? Sylwia zazdrośnico, śniegu chcesz mi nawrzucać? Nic z tego, od niedzieli ma być znowu pięknie
Melia, myślę, że twoja kuchnia i nowa przestrzeń powinny być powodem do nauki gotowania ;-) Nic trudnego a za to jaka satysfakcja i jak sobie dogadzać można, męża zaskoczyć :-)
Ania, mam nadzieję, że twoje problemy nie są bardzo poważne, pójdę zaraz poczytać jak ci można pomóc. Nie smuć się bo i dzidzia smutna będzie...
Alex mąż już jest w domu, wnioskuję po godzinie która teraz jest;-) Wyobrażam sobie twoją, waszą radość i cieszę się razem z wami :-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jaipur- widzę kochana że nie doczytałaś mojego pytanka ? zerknij proszę jeszcze raz na mojego pierwszego dzisiejszego posta
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Ooo listonosz przyniósł paczkę z rzeczami do szpitala :-) Musiałam się ubrać, zanim zapultałam spodnie to zaczął schodzić na dół, więc go zawołałam z powrotem i się tłumaczę: musiałam się ubrać (latam z gołym tyłkiem po mieszkaniu, sama jestem to mogę) a listonosz na to: po co?
Wyjaśniłam mu, że widok mógłby go zabić
Idę otwierać.
Wyjaśniłam mu, że widok mógłby go zabić
Idę otwierać.
Ostatnia edycja: