reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

sylwia, masz słodkiego kropka:-D
a ja też ostatnio nie mam w czym wychodzić- nie zapinam się :-D więc przemykam do auta rozpięta, no ale na spacerach ciężko.. ludzie się gapią, -przecież nie mam rozpiętej kurtki bo się chwalę bebzolkiem:-p

reklama
no napisalam tam gdzie nalezy:( zamiast cieszyc sie z wami przyszlym macierzynstwem to placze...
niech ten tydzien sie skonczy

Cześć Słoneczka :) widzę,że produkcja od rana trwa:)

Sylwia tylko Ty do nas tego śniegu nie wysyłaj bo uduszę :-) Mi wystarczy dzisiejszy deszcz. W ciuchy też ledwo się mieszczę ale...nic nie kupuję,ewentualnie jakieś dresy,żeby się nie męczyć w ciasnych spodniach.

Mandrzejczuk jestem ciekawa co mąż na tą randkę:-p

Alex Kochana jeszcze chwila i przytulisz się do mężulka :-) Tylko w miarę spokojnie ten weekend spędzajcie,żeby szpitalem się nie skończyło :-p

Melia fajnie Ci z powiększeniem mieszkanka...salon 34m2, moje mieszkanie nawet tylu metrów nie ma :(

Ania co się stało??? Tulam mocno

Jaipur super pomysł z tym wstępem :-)

Marzenka to byś mu jakąś altankę wynajęła na noclegi :-D

Ania nie denerwuj się, wszystko (choć nie wiem o co chodzi) jakoś się ułoży... Teraz najważniejsze to to żeby z maluszkiem było wszystko w porządku i żebyście dotrwali szczęśliwie do końca....
U mnie dziś znów piękna pogoda, a ja dalej przygotowuję imprezkę, jak M wróci z pracy to weźmie się za sprzątanie...
P.S. Alex na pobyt mężulka w domku, myślę że ogłosimy dla Ciebie zakaz Na wchodzenie na BB, masz teraz ważniejsze sprawy.... :-D

jolka no wlasnie mialam nadzieje ze mnie troche odciazycie z tym sniegiem :-p i tak po cichutku przez internet chcialam wam troche porozsylac :-D

karolka - wybacz, zapomnialam wczesniej napisac, ta moja skleroza :zawstydzona/y: spelnienia marzen dla mezusia!!

Sylwia mam takie jedno miejsce kawałek za domem gdzie psa wyprowadzam,a że on lubi śnieg to trochę w na to pole możesz sypnąć,ale tylko tam :-D

Witam
U mnie też się coś dzieje ale to nie mój problem bynajmniej nie bezpośrednio, tylko szpitala w którym pracuję. Dzisiaj jest dzień wypłaty wszystko niby ok dostałam kasę tylko ile dużo więcej niż jakbym pracowała i martwi mnie to bo to już drugi miesiąc jak mi więcej przelewają. Ja wiem że kasy nigdy nie za wiele szczególnie teraz ale nie lubię dostawać czegoś co mi się nie należy bo w pewnym momencie mogą zarządać zwrotu więc nadwyżkę trzymam i nie ruszam na wszelki wypadek tylko nie wiem jak długo mam ją trzymać. Wiem jak głupio brzmi mój problem ale czuję się nie komfortowo mając coś co nie jest moje.
Ania będzie dobrze

Stynaa nie mozesz zadzwonic i sie dowiedziec skad tyle kasy?? fajnie dostac wiecej ale gorzej jak pozniej sie skapna i bedzie trzeba oddac wszystko a z dzieckiem to juz nie tak latwo bedzie

reklama
Styna - rozumiem Cię, ja też tak nie lubię. A nie jest to jakaś dodatkowa z ubezpieczenia społecznego? Nie wiem czy tam coś takiego jest, ale może ta kasa Ci się należy.

Oj muszę się w końcu kopnąć i wziąć za robotę! :wściekła/y:

Miłego popołudnia :-)

Do góry