reklama
zanka07
Fanka BB :)
samonośne gary
mam nadzieję, że dożyję tych wspaniałych czasów
mam nadzieję, że dożyję tych wspaniałych czasów
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Czesc Laseczki! Mam neta w kom (lepsze to niz nic) postaram sie troszke nadrobic co u Was:*
Karolka trzymam kciuki, i pogadaj z tą twoją dzidzią co by ci takich numerów oszczędziła
Poziomki witaj i opowiadaj jak tam dziewczynki
Zmywarkę to ja mam stoi przy zlewie na dwóch nogach i ładnie rączkami przewija. Mam nadzieję że mój P tego nie przeczyta, bo może mi się popsuć a gwarancja się skończyła Ale faktycznie w Pl mieliśmy zmywarkę i dalej był problem kto powkłada a potem kto wyciągnie.
Poziomki witaj i opowiadaj jak tam dziewczynki
Zmywarkę to ja mam stoi przy zlewie na dwóch nogach i ładnie rączkami przewija. Mam nadzieję że mój P tego nie przeczyta, bo może mi się popsuć a gwarancja się skończyła Ale faktycznie w Pl mieliśmy zmywarkę i dalej był problem kto powkłada a potem kto wyciągnie.
A ja uwielbiam zmywać naczynia. Mamy zmywarkę i w sumie to ja jej używam. Każdy wkłada swoje brudy jak coś ma, a ja potem i tak po swojemu układam, żeby się więcej zmieściło i lepiej myło. Takie moje zboczenie :-)
Poziomki fajnie, że wpadłaś :-)
Poziomki fajnie, że wpadłaś :-)
zanka07
melia no tak bo jeszcze trzeba umieć wkładać naczynia tak by jak najwięcej ich się umyło.
Niestety mój mąż w tej dziedzinie mistrzem nie jest. Jak włącza zmywarę to śmiało jeszcze ja mogłabym do niej wejść... no może nie w teraźniejszych gabarytach
Niestety mój mąż w tej dziedzinie mistrzem nie jest. Jak włącza zmywarę to śmiało jeszcze ja mogłabym do niej wejść... no może nie w teraźniejszych gabarytach
Hehe no u mnie to po części zboczenie zawodowe, bo ponad rok testowałam zmywarki w pracy w laboratorium materiałowym i jakoś tak sie nauczyłam co tu zrobić, żeby się ładnie wymyło i dużo zmieściło. A oprócz tego na co zwrócić uwagę na co dzień, żeby nam jak najdłużej posłużyła :-)
zanka07
melia no to może mi coś doradzisz... bo prawie za każdym razem po umyciu naczynia są mokrawe a wiem że tak być nie powinno. Kupiłam nabłyszczacz nawet pomimo tabletek 3w1 ale to nic nie dało...
A może to kwestia twardości wody?????
A może to kwestia twardości wody?????
reklama
wisienka87
Witam popoludniem, bo korzystalam dzis z ladnej pogody.
Najpierw zakupy, pozniej zabawa z psem na podworku, a na koniec siedzialam na laweczce przed domem i czytalam ksiazke. Troche zmarzlam i teraz leze pod kolderka
melia - wspolczuje bezsennej nocy.. ale dziewczyny czy to rzeczywiscie nieuniknione w ciazy sa te bezsenne noce, u mnie nie jest z ty az tak zle...
karolq - &&&&&&&&
hope- ja ostatnio tak mam ze nie dosc ze nie moge nic wymyslic na obiad to oprocz tego nie chce mi sie go robic, a jak juz cos wymysle to juz zazwyczaj jest pora kolacji ... Na szcezscie P jest wyrozumialy, zreszta On sobie krzywdy nie da zrobic najpierw przychodzi na gore, gdy widzi ze z obiadu nici, to schodzi i tesciowej po garnkach szuka
jolek - dobrze ze zablokowalas ta kolezanke na gg, jakas nie do konca normalna chyba z niej osoba...
Najpierw zakupy, pozniej zabawa z psem na podworku, a na koniec siedzialam na laweczce przed domem i czytalam ksiazke. Troche zmarzlam i teraz leze pod kolderka
melia - wspolczuje bezsennej nocy.. ale dziewczyny czy to rzeczywiscie nieuniknione w ciazy sa te bezsenne noce, u mnie nie jest z ty az tak zle...
karolq - &&&&&&&&
hope- ja ostatnio tak mam ze nie dosc ze nie moge nic wymyslic na obiad to oprocz tego nie chce mi sie go robic, a jak juz cos wymysle to juz zazwyczaj jest pora kolacji ... Na szcezscie P jest wyrozumialy, zreszta On sobie krzywdy nie da zrobic najpierw przychodzi na gore, gdy widzi ze z obiadu nici, to schodzi i tesciowej po garnkach szuka
jolek - dobrze ze zablokowalas ta kolezanke na gg, jakas nie do konca normalna chyba z niej osoba...