reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ale leniuchy :-p Samonośne gary im się marzą, no :-D

Milla witaj w domu :-)

Sylwia dziękuję, a czy mogłabym samą bitą śmietanę? Uwielbiam ją :-)

Marzena myślałam, że obiad gotowy już paruje na talerzach a tu czekać trzeba, buuu...

reklama
Karolka trzymam kciuki, i pogadaj z tą twoją dzidzią co by ci takich numerów oszczędziła
Poziomki witaj i opowiadaj jak tam dziewczynki
Zmywarkę to ja mam stoi przy zlewie na dwóch nogach i ładnie rączkami przewija. Mam nadzieję że mój P tego nie przeczyta, bo może mi się popsuć a gwarancja się skończyła:-D Ale faktycznie w Pl mieliśmy zmywarkę i dalej był problem kto powkłada a potem kto wyciągnie.

A ja uwielbiam zmywać naczynia. Mamy zmywarkę i w sumie to ja jej używam. Każdy wkłada swoje brudy jak coś ma, a ja potem i tak po swojemu układam, żeby się więcej zmieściło i lepiej myło. Takie moje zboczenie :-)

Poziomki fajnie, że wpadłaś :-)

melia no tak bo jeszcze trzeba umieć wkładać naczynia tak by jak najwięcej ich się umyło.
Niestety mój mąż w tej dziedzinie mistrzem nie jest. Jak włącza zmywarę to śmiało jeszcze ja mogłabym do niej wejść... no może nie w teraźniejszych gabarytach :-p:-p

Hehe no u mnie to po części zboczenie zawodowe, bo ponad rok testowałam zmywarki w pracy w laboratorium materiałowym i jakoś tak sie nauczyłam co tu zrobić, żeby się ładnie wymyło i dużo zmieściło. A oprócz tego na co zwrócić uwagę na co dzień, żeby nam jak najdłużej posłużyła :-)

melia no to może mi coś doradzisz... bo prawie za każdym razem po umyciu naczynia są mokrawe a wiem że tak być nie powinno. Kupiłam nabłyszczacz nawet pomimo tabletek 3w1 ale to nic nie dało...
A może to kwestia twardości wody?????

zanka, dziwne ,że ci nie dosusza naczyń- zazwyczaj jest wysoka temp w środku -bo chyba zmywarka ma na końcu suszenie.Wiem, bo czasami otworzę za wcześnie:-D

reklama
Witam popoludniem, bo korzystalam dzis z ladnej pogody.
Najpierw zakupy, pozniej zabawa z psem na podworku, a na koniec siedzialam na laweczce przed domem i czytalam ksiazke. Troche zmarzlam i teraz leze pod kolderka

melia - wspolczuje bezsennej nocy.. ale dziewczyny czy to rzeczywiscie nieuniknione w ciazy sa te bezsenne noce, u mnie nie jest z ty az tak zle...

karolq - &&&&&&&&

hope
- ja ostatnio tak mam ze nie dosc ze nie moge nic wymyslic na obiad to oprocz tego nie chce mi sie go robic, a jak juz cos wymysle to juz zazwyczaj jest pora kolacji ... Na szcezscie P jest wyrozumialy, zreszta On sobie krzywdy nie da zrobic najpierw przychodzi na gore, gdy widzi ze z obiadu nici, to schodzi i tesciowej po garnkach szuka:D

jolek - dobrze ze zablokowalas ta kolezanke na gg, jakas nie do konca normalna chyba z niej osoba...

Do góry