reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się z Wami kobitki, u nas dziś wiosna za oknem aż sobie jedno wyszorowałam. Nie dam rady pewnie Was nadrobić, może za kilka dni bo włączył mi się instynkt wicia gniazda ;-) i malujemy całe mieszkanie, ile syfu i roboty :wściekła/y: Ale za to jaka radość będzie po wszystkim:tak:
Pozdrowienia dla Was i brzuszków

reklama
dombar wiem co masz na myśli bo sama dzisiaj myję okna i przemieszczam meble w pokoiku dzidzi, łóżeczko już poskładane, jeszcze tylko przewijak do poskładania, ale ten syf, brrrr mnie przeraża !!!!!!:-)

Właśnie wróciłam z biegania po urzędach (byłam wreszcie zgłosić wymianę okien) i Wam powiem, że moje spojenie ok dzisiaj. Nie rozumiem tego bo chodziłam po schodach góra dół i w Starostwie i w Gminie i w Banku byłam. Nie wiem co wczorajszy dzień oznaczał i skąd był ten ból?

ale ten maluch wywijał na filmie, brzuszek był już po żebra, więc pewnie to 36tydzień.
Mam nadzieję, że juniora nagle się nie zaaktywizuje- teraz rusza się, ale tak raczej sennie.Tamten dzidziuś pewnie był spory, bo skąd tyle w nim siły :)?
Matusia, z tym spojeniem to u mnie jest tak, że jednego dnia tak boli ,że można zwariowac a drugiego już nie.I nie zawsze jest to spowodowane nadmiarem ruchu.

Witam się wiosennie :-)

Szukam łosia który ugotuje za mnie obiad, jakby ktoś był chętny, podam namiary :-p

Ja robie dzisiaj makaron z sosem śmietanowo pieczarkowo kiełbaskowo groszkowo cebulowym. Jak pasuje to sie podziele :)

Hope ja dziś poszłam na łatwiznę i M zjadł sklepowe pierogi ruskie, a ja miała ogromną ochotę na białą kiełbaskę z musztardą :-)

Z malowania dziś nici. Pojechaliśmy do Castoramy, kupiliśmy wszystko i jak wróciliśmy do domu, to się M musiał zbierać bo jednak on pojechał z mamą do tego lekarza, więc się nawet nic nie dało zrobić. Tzn wynieśliśmy wszystko z łazienki (to co się dało oczywiście) i zostawiliśmy w przedpokoju. Hehehehe teraz jak się wchodzi do nas na górę to najpierw mija się szafki łazienkowe a w łazience została wanna, kibelek i umywalka :-D Nawet światełko wynieśliśmy :-) nie wiem jak my będziemy wieczorem wchodzić do łazienki :-)

reklama
Nie nadrabiam bo tylko na chwilę wpadam.
Dostałam wiadomość od Karolq8. Od wczoraj leży w szpitalu:( nie czuła ruchów dzidzi. Jak ją pod KTG podłączyli to od razu się rozszalała,ale zostawili ją na obserwacji na 2-3 dni.

Do góry