reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Adiaps dzięki bo później nie chciałoby mi się rozdzielać postów na poszczególne tematy:-p;-)

co do okręcenia się pępowiną to nie jedno dziecko nie raz się okręca i odkręca, tym się martwić nie musisz...

edit tu masz pomoc jak wklejać suwak i avatar jakbyś potrzebowała :-)
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/co-wazne-regulamin-ogloszenia-wazne-informacje-43745/

ja zaraz idę na macankę do GP.. az mi się nie chce...
matko jedyna co oni mi powiedzą ... "tak wsyztsko ok" i naczekam się znów 3 godziny:confused2:

reklama
dziewczyny dajecie mi zadanie za zadaniem, zaraz się uporam z suwakami itd :)

Jolek27 ja też jestem nabytym narybkiem :) Mieszkam w Trójmieście od 3 lat :)

He he chcemy Ci tylko pomóc :)

A można wiedzieć skąd jesteś??? Widzę,że w tych stronach to co druga osoba przyjezdna:)

Dzień dobry Mamusie! Witam kolejną majówkę z Trójmiasta ;) Piękna dziś pogoda - od razu i humor lepszy ;) My dzisiaj wybieramy się do Ikei po komodę dla Malutkiej ;D W końcu będę mogła wziąć się za pranie i prasowanie ciuszków ;) Idę jeść śniadanko.

Miłego dnia!

no nic , ja zmykam na ta macankę .. moze jak na 9 bee u lekarza to szybciej wyjdę i nie bęe czekała 3 h ..
chyba ze już od rana te mohery siedzą wszystkie i czekają :-D
to znów sobie posiedzę w kolejeczce...

będę później

Witamy kolejną ciężaróweczkę z 3city!

Jolek27, no jasne, dzięki za wskazówki i proszę o jeszcze :) U mnie ciężko jednoznacznie zdefiniować skąd jestem- pochodzę z Zamościa ale przeniosłam się z Warszawy :) A Ty z daleka?

Ja też dziś zaliczyłam przychodnię, a raczej laboratorium. Od niedawna zmieniłam przychodnię na prywatną bo tych emerytek w przychodniach nie da się wytrzymać!!!

Już magazynujecie wyprawkę dla siebie i dla dziecka?!

https://www.babyboom.pl/forum/members/jolkaa1989-83385.html

reklama
Do góry