reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

cześć dziewczyny,
jestem prawie nowa :) tzn. do tej pory raczej obserwowałam niż pisałam ale chyba czas to zmienić!

Jak u Was samopoczucie?
Jolek27, ja tez jestem z Trójmiasta a raczej z okolic- Reda pozdrawia!

Witaj. Zapraszam do udzielania się
Reda to rzut beretem od Gdyni:) My się śmiejemy że Rumia Reda Wejherowo to mniejsze trójmiasto :-D

Kamcia kwestia przyzwyczajenia do Twojego pisania

reklama
jolek bo ja często pisze na leżąco.. haha
i wogóle tak szybko stukam ze nieraz zamiast a po ł automatycznie mio się robi ą , itp.. np właśnie... to mi się pisze właśńie bo nie nadążam ściągać palca z alta a już wciskam kolejna literkę... hehe
no i często gubię W bo mi się nie wciska:-p

hej dziewczyny, dzięki za miłe przyjęcie! :)
Dziewczyny mam pytanko, chodzicie na szkoły rodzenia albo na ćwiczenia dla ciężarnych? Jeśli tak to czy jesteście z nich zadowolone?

Adiaps Witamy i napisz cos wiecej;) Ktory tydzien jak sie czujesz itd;)

Ja bylam narazie na 1 zajeciach ze szkoly rodzenia i teraz beda moje 2 jutro;) I jutro juz zaczynamy cwiczenia. Kto chodzil z moich znajomych byl zadowolony ja poczekam z opinia;)

hej dziewczyny, dzięki za miłe przyjęcie! :)
Dziewczyny mam pytanko, chodzicie na szkoły rodzenia albo na ćwiczenia dla ciężarnych? Jeśli tak to czy jesteście z nich zadowolone?

adiaps moze na początek trochę Cię pokieruję:-p
cały watek MAJ 2011 jest nasz i mamy wiele różnych tematów
i o szkołach rodzenia też mamy ...
i o jedzonku , i samopoczuciu ... ;-)
i o zakupkach... :-p
i wszędzie piszą te same dziewczyny co na głównym..a na głównym piszemy raczej o codzienności ;-)
tu masz akurat szkoły rodzenia
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...itale-obawy-i-watpliwosci-za-i-przeciw-45173/

Cześć dziewczyny:)

Tydzień zaczynamy od pięknego słoneczka:)

Adiaps no właśnie napisz coś więcej o sobie:) Ja nie chodzę do szkoły rodzenia i raczej nie będę.

No tak gapa ze mnie - przepraszam :)

31 tydzień i 1 dzień życia małego Adasia :)
Czuję się dobrze, ale początek był okropny. Teraz zaczynam odczuwać kręgosłup i doskwierają mi skurcze mięśni ale poza tym zero zachcianek, odpukać zero zgagi :) To moja pierwsza ciąża więc zaczynam się stresować porodem. Mój mały okręcił się pępowiną, co przypadkiem wyszło na 4D i teraz naczytałam się sporo o komplikacjach z tym związanym i trochę się martwię ;/
Ja chodzę na szkołę rodzenia od kilku tygodni i zastanawiam się jak to wygląda u Was, bo mam wrażenie, że czegoś brakuje na moich zajęciach?!

jolek27 gdzie planujesz poród?

ok ViKamciaG już wszystko wiem i będę się tego trzymała ;)
https://www.babyboom.pl/forum/members/vikamciag-55466.html

Ostatnia edycja:
Adiaps okręcił się ale może już się odkręcił...Ja bym to poszła skontrolować na jeszcze jednym USG.
Ja będę rodzić tu w Gdyni. Nie jestem tutejsza więc nie mam rozeznania po szpitalach. Stawiam,że ty pewnie w Wejherowie ??
Widzę,że rodzimy razem :-p W temacie z naszymi ogłoszeniami i regulaminem jest jak zrobić suwaczek poczytaj i wklej sobie:)

hej dziewuszki
witam sie w ten piekny słoneczny dzionek po weekendzie nawdychałam się jodu zakupy ikeowskie zrobione choć nie do końca ale powybierane , ogolnie wypoczepta zrelaksowana i zadowolona dziś pierwsze pranie ciuszków Zuzi jutro prasowanko i do komody jupi

reklama
Do góry