reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Milla, cieszę się że już wszystko ok, ale wyobrażam sobie ile nerwów wczoraj było.
Dlatego warto mieć uszykowane chociaż podstawowe rzeczy do szpitala jak paputki, koszulę i art. higieniczne.

reklama
matusia racja,... warto .. a ja nawet nie mam niz z kartonów powyciaganego .. haha
ale wyjmę może już dziś bo tyle razy obiecuję..
popiorę w kwietniu na początku :tak: powieszę na dworku i będzie ładnie pachnieć:-D

Dzięki Mamuśki :-)
Matusia masz rację, ja na szczęście miałam wszystko pod ręką bo dopiero co kupiliśmy pare rzeczy do szpitala, ale z myślą o porodzie, więc A. za bardzo się nie zamieszał :-D

Kamcia psik słodziak :-) to chyba mix boxera i labladora

kurde wy to takie za wczasu myslace o wszystkim, pampersy pokupowane, do szpitala spakowane, ubranka juz poprane i poprasowane wy chyba naprawde szykujecie sie duzo wczesniej jak maj :-D Ja takie rzeczy zaczne kompletowac dopiero w kwietniu no chyba, ze wczesniej bede miala jakies akcje przepowiadajace.

U mnie pogoda marna, pizdzi jak na antarktydzie, raz swieci slonce, a raz tak snieg kurzy, ze za oknem bialo. A;le bylismy dzisiaj w galerii i mezus kupil mi tunike, sweterek i letnie balerinki ;-) pewnie janwczensije zaloze je w kwietniu ale byly z cekinami, a ja jak to sroka wszystko co sie swieci musialam je miec, tym bardziej ze byl tylko jeden moj rozmiar.

mandrzejczuk, ja nie mam nic dla dziecka, prócz łóżeczka po Mateuszu, ale jeszcze w piwnicy i ubranek na strychu u mamy. Na razie sporządziłam dla męża kosztorys tego co mamy kupić. A o spakowanie chodziło mi o to, żeby dla siebie coś mieć uszykowane na taki wypadek jak milla, skoczyło Jej ciśnienie, a gdyby mi coś takiego się stało, to mam tylko papcie, bo koszule dopiero zamówiłam na allegro.

Dzięki Mamuśki :-)
Matusia masz rację, ja na szczęście miałam wszystko pod ręką bo dopiero co kupiliśmy pare rzeczy do szpitala, ale z myślą o porodzie, więc A. za bardzo się nie zamieszał :-D

Kamcia psik słodziak :-) to chyba mix boxera i labladora

tak to właśńie taki mix.. i mi się bardzo podoba bo czysty labrador to normalny pies a ten jest nieco inny :-D

manrzejczuk co ty gadasz, przed Tobą pisałam że ciuchy jeszcze w kartonach leżą:-D

kamcia - wszystkie psiaki sliczne, ale jest przy nich troche roboty :tak:
ale jak juz koniecznie chcesz psa to radze ci poczytaj i wybierz jakiegos ktory sie malutko leni, no albo najlepiej wcale :-D u mojego nawet codzienne czesanie nie rozwiazuje problemu do konca, taka rasa i juz. a mowie Ci mozna sie zameczyc odkurzam i zmywam podlogi codziennie a dalej wszedzie widze te klaki :-D nie mowiac juz o tym jak ostatnio sie wkurzylam na mojego chlopa, bo chodzi po domu bez kapci i pozniej wrzucil takie owlosione skarpety do pralki :wściekła/y: a ja wypralam pierwsza partie ciuszkow dla dzidziola i wszystko w klakach :wściekła/y::wściekła/y:

sylwia
no tak niby takiego co mało linieje.. ale jak widziałam u tej znajomej , ten lanbek ma krótką sierść no i nie widziałam za dużo kłaków.. a raczej wcale.. mój kot zostawia więcej...:-D
no i zakładma że to bedzie bardziej podwórkowy pies , znaczy i za domem i w domu...
więc raczej za dużo roboty przy nim nie będzie , byle wyczesać nakarmić, no i czasem wykąpać:tak:

jeszcze musze jej popytać jak często go wyczesuje no i czy dużo jej zajmuje nad nim opieka

Kamcia opieka nad psem jest 24 godzinna! Pies dorosły będzie potrzebował mniej uwagi ale taki maluch nieustannej. Trzeba po nim sprzątać pilnować,żeby nie gryzł niczego uczyć go załatwiania na dworku i tego co mu wolno a czego nie.

reklama
Kamcia opieka nad psem jest 24 godzinna! Pies dorosły będzie potrzebował mniej uwagi ale taki maluch nieustannej. Trzeba po nim sprzątać pilnować,żeby nie gryzł niczego uczyć go załatwiania na dworku i tego co mu wolno a czego nie.

no tak , ale ja móię on będzie bardziej podwórkowy więc w domu może cz\sem się zdarzy załatwić ale tak to bedzie na dworze robił swoje potrzeby...
no i własnie teraz będzie mały bo 9 tyg, to później jak się dziecko urodzi będzie już nauczony więc łatwiej się nim będzie opiekować:tak:

Do góry