reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Tak, Kamcia musisz więcej odpoczywać. Wyobrażam sobie, że przy Małej jest dużo biegania, ale jak idzie nyny to Ty odpoczywaj trochę. Ja też jadę rano do szkoły, potem ze szkoły odebrać, potem po siostrzeńca do przedszkola, ale mam więcej wolnego, bo Mat jest duży i co chce sam sobie weźmie.

reklama
Witam się niedzielnie :-)

Trochę mi już lepiej, męczy mnie najbardziej zatkany nos.
To że bolał mnie prawy bok, to może faktycznie wina małego, bo ciągle tam kopie ;-)

Kamcia - więcej odpoczywaj :-) Co do labradora, znalazłam fajną stronkę:
.:. Labrador Retriever PERFEKT .:.
kiedyś też chcemy mieć, ale to jeszcze hoho :-)

Kamcia ale ty już teraz chcesz psa???? Dasz sobie rade z dwójką małych dzieci i małym psem??? To tak jakbyś miała tróje maluszków w domu.

ypra zdrowiej szybciutko bidulko

kamcia może faktycznie powinnaś troszkę przystopować i więcej odpoczywać

ja wam powiem, że od jakiegoś czasu pobolewa mnie prawe biodro i ostatnio mąż mnie uświadomil, że przecież mała caly czas leży po tej jednej , prawej stronie.
nie zdawalam sobie sprawy z tego, że jej ułożenie może mieć az taki wpływ na to jak się czuję.

Witam się :-)
Ja to już nawet nie chcę pisać co tym razem mi się przypałętało, z jednego problemu w drugi :baffled:

Kamcia faktycznie nie oszczędzasz się a powinnaś, należy ci się bura za to bieganie cały dzień.

A psa lepiej sobie teraz daruj, labek to wulkan energii, wielka siła niszczycielska i dużo pracy wychowawczej, do tego wszystkożerca i bardzo gubi włos w sezonie, przy dwójce małych dzieci nie będziesz miała czasu na wychowanie psa i czesanie. Najlepiej jest kupić albo na długo przed narodzeniem dziecka albo gdy maluch jest w miarę samodzielny, koło 3 roku życia.

hej kobitki wczoraj wieczorem tak mi skoczyło ciśnienie, nie wiadomo dlaczego, ani się nie zdenerwowałam, samoistnie, najpierw miałam 160/95, po 20 min 180/105 i tętno 107,mój gin przez tel. kazał jechać do szpitala, po drodze zaczęły się bóle brzucha, przyjęli mnie na oddział, już jest wszystko ok ale pewnie do wtorku mnie potrzymają, chociaż mam nadzieje że już jutro wyjdę. Tak się cieszę że z malutką wszystko ok :-) Mój A. przywiózł mi kompa i wałówkę :-D i gazetki bo chyba bym z nudów umarła.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i głaskam brzuszki:-)

reklama
Kamcia ale ty już teraz chcesz psa???? Dasz sobie rade z dwójką małych dzieci i małym psem??? To tak jakbyś miała tróje maluszków w domu.

i jeszcze mam kota nie zapominaj:-D
tak chcę pieska teraz:tak:
on będzie biegał na ogrodzie z tyłu domu .. wiec na spacery specjalnie nie będę musiała z nim wychodzić;-)

ypra już sobie czytam o tym piesku .. ja wolę czarnego bo tu te jasne biegają i mi się nie podobają jakoś.. a czarny to aż się błyszczy ;-)

a co do mojego chodzenia to właśńie ja za dużo nie chcodze :sorry2:
bo tak , schodze na plażę to mi zajmuje ok 10 min z wózkiem wolnym spacerkiem.. dochodzę do placu zabaw i tam w sumie tylko obserwuję małą i chodze za nią jak pójdzie nie tam gdzie trzeba albo jak coś boerze do rączki tak to ona sobie biega w koło.. póxńiej do domu , obiad ,, no i ona śpi ja sobie chwilę odpoczywam a jak wstaje znó woła na dwór to taka sama rundka.. i też mam tam ławeeczki jakby nie było;-) więc trochę siedzę
ale do domu mam lekko pod górkę .. więc może dlatego
u koleżanki byłam to w sumie siedziałyśmy w domu a dzieciaki się bawiły a póxńej wyszłysmy przed dom no i małe sie bawiły z psem i wogóle a my podpierałyśmy murek:-p no i też w sumie trochę pochodziłysmy jak nam w krzaki uciekały albo za dom..
ale jakoś mnie to męczy trochę:sorry2:

a pieski jak narazie znalazłam 3 jeden jest jakiś mix;-)
black labrador pups for sale in Limerick - DoneDeal.ie
** ONLY 2 Lab/Retriever pups left ! ! ** for sale in Kerry: €100 - DoneDeal.ie
i tu ten mix i on mi się chyba najbardziej podoba:blink::
Boxadors for sale in Westmeath: €85 - DoneDeal.ie

milla trzymaj się i wychodź jak najszybciej ze szpitala

Do góry