reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sobotnio
Ale nudy P w pracy, lokator od rana z Indiami gada i już od tego rzępolenia głowa mnie boli, włączyłam pranie i uznałam że ten dźwięk jest o wiele przyjemniejszy. Miałam sprzątać ale okazało się że wczoraj wylałam całą ciepłą wodę i teraz załączyłam i muszę czekać aż się nagrzeje. Mnie czasami też boli brzuch jak na okres ale to tylko chwilowe i nie ma nic wspólnego z tymi skurczami Braxtona Hicksa one są zupełnie inne i bezbolesne no ale bardzo nieprzyjemne.

reklama
Witam weekendowo i bardzo słonecznie :-)

U nas dziś ślicznie za oknem, choć troszkę wieje. Nie pojechaliśmy do moich rodziców, a ze spotkaniaze znajomymi też nic nie wyszło, więc siedzimy w domu. Ja w poniedziałek wybieram się na małe zakupy do centrum. Jedziemy z teściową do H&M-u i pewnie jeszcze kilka innych zaliczymy. Do IKEI tez bym pojechała, ale na razie się nie zapowiada, choć może się wszystko zmienić.
Wczoraj miałam potworny wieczór bo Borys coś zjadł w ogrodzie i wieczorem zaczęła z niego lecieć woda i nie mógł tego kontrolować w żaden sposób, więc o 23 się ubrałam i poszłam z nim na dwór. Biedak tak sie męczył i nie mógł załatwić tylko ta woda, a chodził taki skurczony jakby go bolał brzuch. Dałam mu jeszcze węgiel na noc. Na szczęście dziś już lepiej się czuje.

Lepi powodzenia z tym chruścikiem i wrzuć fotkę jak Ci wyszło :-)

Matusia to nieciekawie z ta koleżanką. Przyjęła propozycję z dojazdami czy odmówiła?

melia - dopiero doczytałam, a prawie połowę już zjedliśmy z M:-D:-D:-D, mniam, pychota. Uważam mój faworkowy debiut za udany;-). Tylko obiad będzie póóóóźnym popołudniem, bo cały czas robiłam te chruściki i zaczęliśmy od ich degustacji :-D

Mam zdjęcie, jedna taka porcja już zniknęła bezpowrotnie ;-)

Załączniki

• faworki.jpg
    faworki.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
Lepi mozna u ciebie zlozyc zamowienie na chruscik?? Ja mialam dzis robic, ale mam miec gosci wiec zrobilam salatke i inne takie. Od rana przy garnkach bo zupa dla Mai, obiad dla nas (tez spagetti).
U nas zimno wiec nawet z domu nie wychodze i nawet mi nie zal :)

Mniam.. ale pyszne chruściki! ;D Ja dzisiaj do 22 sama.. :( ale za to, od jutra mąż ma urlop więc cały tydzień spędzimy razem :) Pojedziemy kupić komodę dla Malutkiej i będę mogła już prać ciuszki i układać ;) ;D

U mnie dzisiaj pogoda nawet ładna.. I wszystko byłoby super, ale od wczoraj tak mnie boli z tyłu po lewej stronie, nie wiem czy to od nerki? Nie mogę przez to za długo leżeć na lewym boku. Tak sie zastanawiam od czego ten ból? Korzonki, nerka czy co? Idę pod kocyk się wygrzać a przy okazji obejrzę jakiś film..

melia, przyjęła propozycję, bo w naszej mieścinie małej nie ma szans na pracę, a ja boje się że też mnie to czeka jeśli nasz wydział zlikwidują zupełnie, bo jesteśmy zamiejscowym wydziałem.
lepi, o! prawdziwe kruche faworki. Mniam. moja babcia robi takie z ciasta jak na pączki, są inne bo puchate.
jolkaa, może ciepła kąpiel Ci pomoże.

reklama
Witam :-)
Od chyba trzech dni ciągle mam przeczucie, że nie urodzę 10 maja, tylko szybciej. Nie wiem czemu, ale boję się ciut, żeby nie za wcześnie, bo już nie raz tak miałam, że to co w myślach za mną łaziło to się sprawdziło. Oh yo.

Do góry