reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Właśnie odczytałam wiadomość od Poziomki,że padł jej net i nie ma jak na BB wejść.
No to całe szczęście bo już myślałam że tymi ostatnimi porządkami przesadziła i wylądowała w szpitalu wcześniej.
Gag też nie odzywa się kurcze miejmy nadzieję że też tylko net jej padł

milla dzieki ze pytasz :) wynik dobry, wszystko jest ok, wiec pewnie to jakies uczulenie. Ostatnio proszek zmienilam dzisiaj kupie ten co zawsze uzywalam i zobacze:-)

witam się sobotnio,

pewnie będą pustki w weekend na bb;-)
gag odzywała się do mnie wczoraj, wszystko ok, trochę zajęta jest dlatego nie pisze.
dobrze ,że z poziomkami wszystko ok, bo też myślałam ostatnio czy wszystko ok a wiadomo, że one chyba najbardziej zagrożone wcześniejszym wykluciem.

dzisiaj jedziemy do Ikeii, po różne pierdółki, więc pewnie dzień z głowy będzie.Pogoda nieco bura, ale spało mi się dobrze, pomijając strasznie głupawe sny.

caly tydzien ladnie i cieplutko bylo, a od wczorjszego wieczoru bez przerwy sypie snieg :angry: powrot zimy uwazam za oficjalnie otwarty :-D

moj Ł. w pracy ale jak wroci mam obiecane zakupy dzidziowe! hura :-p

milego weekendu dziewczyny :-):-)

Hejos laseczki :-)
U mnie dzisiaj przepiękna pogoda, świeci słoneczko i jest 7 stopni na plusie:-)
Tylko co z tego jak miałam koszmarną noc, tak mnie bolały więzadła czy cuś innego, że prawie skonałam... Serio przez chwilę myślałam czy to nie jakieś skurcze bo brzuch mnie bolał jak na okres... No właśnie jak tak boli to co to oznacza?? Skurcze??? Bo ja jeszcze żadnych innych nie miałam a Wy???

jaipur - życzę udanych zakupów, dla mnie zawsze wizyta w IKEI jest udana bo zawsze coś tam wybrzebię :-)

sylwia_ nie martw się też siedzę sama w odmu do 15:00 bo mąż jest w pracy :-)
niestety mam co robić... sprzątać :angry:

zanka mnie tez pobolewa okresowo brzuszek i nie wiem co to... czytałam gdzies , że to normalne, ale upewnię się na wizycie, choc ta dopiero 15 marca.

zazdroszczę wszystkim dziewuszkom, które mają IKEĘ w pobliżu, sama z chęcią wybrałabym sie po różowego kwiatka (lampa) ale najbliższa od Torunia jest w Gdańsku, a tam w najbliższym czasie nie po drodze ;(
także udanych i owocnych zakupów jaipur :)))

u nas dziś pochmurno i szaro :(
a ja na nogach od 6:50 bo wyjątkowo wcześnie poczułam się wyspana ;) choć to pewnie dlatego, że w ostatnim czasie zasypiam na kanapie już ok 20 ... ;D jak dziecko ;)

zanka07 ja tez miewam czasem takie bole jak na okres raz lzejsze raz mocniejsze, moze faktycznie to sa te skurcze? Bo tyowego napinania stawiania brzucha to nie potrafie rozroznic bo z reguly na wieczor mam caly brzuch twardy i ciezki.

U mie dzisiaj brzydko, szaro buro i ponuro i dopiero co wstalam...

reklama
bra jak chcesz to kupię Ci tę lampę i wyślę co Ty na to ??
W IKEI będę w przyszłym tygodniu :-)
Dla mnie to żaden problem :-)
Na allegro widzę też są :-)

mandrzejczuk ja nie wiem co to skurcz, wydaje mi się że ból brzucha na okres nie jest skurczem ale mogę się mylić !!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry