reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie :-)

Patyczku - gratuluję znalezienia pracy :-)
Melia - mojemu też jak mówię wcześniej o jakichś planach on przytaknie,a potem się dziwi, że nic nie wie ;-) Ja bym pewnie i tak pojechała do rodziców
Kamcia - super córcia i pogoda :-)

Wszystkim życzę dobrego samopoczucia! :-)

Ja oprócz "błogosławionych" dolegliwości cierpię jeszcze z powodu kataru i bólu gardła. Popijam *spam* i stosuję domowe sposoby. Dobrze, że już z M lepiej, to zaraz rosołek odgrzeje ;-) W sumie to przez niego mnie wzięło. Teściowa miała rację - by spał w 2im pokoju, ale jak tu się nie przytulać do mężusia :-D

reklama
Nie zdążyłam jeszcze nadrobić czytania, rzucił mi się w oczy tylko post persefony, więc odpowiadam, że mam identyczne bóle, ale nie miałam jeszcze wizyty więc nie wiem co to. Dokładnie tak samo z boku mnie boli po lewej stronie, a szczególnie jak ubieram buty i nogę do góry podnoszę.

mam identyczne bóle, ale nie miałam jeszcze wizyty więc nie wiem co to. Dokładnie tak samo z boku mnie boli po lewej stronie, a szczególnie jak ubieram buty i nogę do góry podnoszę.

Ja to wczoraj miałam problemy z chodzeniem - tak mnie rwało:baffled: Dziś jest lepiej,ale oszczędzam się jak mogę, bo jutro i pojutrze mam wykłady na uczelni. Wzięłam na razie jedną no-spę i piszę pracę licencjacką,ale ciężko mi to idzie:no: Przypomniało mi się,że wczoraj leciałam z mięsnego i miałam w torbie 4kg mięsa,więc może i to obciążenie się do tego przyczyniło...

Witam
JA chce żeby już tak było jak dziś piękna pogoda słoneczko normalnie bajka zapraszam do torunia , wróciłam z zakupów musiałam wyskoczyc na miacho kupic pierniczki toruńskie wszelkiego rodzaju wybywamy jutro nad morze do Gdańska do Ikeii po mebelki dla małej a przy okazji odwiedziny mojego G siostry także będzie wesoło :-) i weekend fajnie minie

Ja oprócz "błogosławionych" dolegliwości cierpię jeszcze z powodu kataru i bólu gardła. Popijam *spam* i stosuję domowe sposoby. Dobrze, że już z M lepiej, to zaraz rosołek odgrzeje ;-) W sumie to przez niego mnie wzięło. Teściowa miała rację - by spał w 2im pokoju, ale jak tu się nie przytulać do mężusia :-D
No trzeba słuchać starszych, ja mojego P jak był ostatnio chory bez skrupułów do drugiego pokoju wysłałam, bo stwierdziłam że jedno przeziębienie dopiero wyleczyłam i nie zamierzam się męczyć ponownie, tym bardziej że on może wziąć leki a ja tylko jakieś domowe sposoby. I tym sposobem on po 3 dniach był zdrowy i ja nic nie podłapałam.

ufff ja tez mam takie dziwne "sytuacje" w dole brzuszka i martwię sie o szyjkę, czy dalej sie rozwiera... zobaczymy 15 marca podczas wizyty ...

reklama
Jestem już:) Synek koleżanki przesłodki:)

Poziomka
z tego co wiem to zalatana wykorzystuje czas przed pójściem do szpital:)
Misia dzisiaj zdjęcia wstawiała na krągłościach.

Ale gag jakoś ucichła :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry