reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

a ja musze powiedziec że dziś chyba mnie znów nie będzie... bo już od rana zawitało słonko.. i zaraz się szykujemy "papa":tak:;-)
a późńiej mam gości.. może wpadnę koło 14(no u was15) jak mała będzie miała przerwę na spanko;-)

reklama
dobra uciekam juz bo widze że i tak pusto..
wklejam odrobinę wczorajszego słonka:-p;-) oi oczywiście moja perełkę :-)

i dodam ze dziś mamy jeszcze cieplej.. juuuuupi:-D
Desktop24.jpg

Ostatnia edycja:
A u nas szykuje się malowanie całego domu:szok: Mój mąż zabrał mnie wczoraj do sklepu,żebym wybrała farby do naszej sypialni i do pokoju Gabi. U Gabi będzie prześlicznie-kupiliśmy oprócz farb jeszcze taśmę z myszką miki i kaczorem donaldem i do tego 3 naklejki ścienne z tymi motywami. Będzie miała bajkowy pokój:tak: Maleństwo będzie spało z nami do pewnego momentu w sypialni. Ale bałagan przy malowaniu..ehh..nawet nie wyobrażam sobie tego.

A teraz dziewczyny mam pytanie z innej beczki. Od wczoraj czuję ból z lewej strony w dole brzucha-tak jakby koło jajnika. Boli mnie tak jakbym miała coś naciągnięte albo uderzone. Czy któraś miała coś podobnego? Oczywiście pobolewa jak się poruszam (jak siedzę,to nie). Czy to moga być te więzadła? Wizytę mam za tydzień,a trochę mnie to martwi:baffled:

Kamcia ale Wam zazdroszczę takiej pięknej pogody. A Vicunia prześliczna i jak zwykle radosna.

A ja dzisiaj wybieram się na babską imprezkę w klubie, mam nadzieję, że będzie przyjemnie.

a ja właśnie zjadłam 3 kolejne pączusie ... hihih

szkoda że tłusty czawartek jest raz w roku:-D

Tu w UK we wtorek mają tłusty wtorek inaczej trochę niż u nas bo jedzą naleśniki w każdej postaci no ale ja tam celebrować będę. Już zakupiłam dżem z Łowicza o smaku owoców leśnych(mój ulubiony) i od rana będę naleśniki smażyć.

Persefona ja też mam taki ból i lekarz stwierdził że to więzadła, oczywiście polski lekarz bo angielski powiedział że wszystko jest OK ale nie wie co mnie boli.

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

Kamcia kochana nie chwal się tak tą pogodą nie chwal :-p:-p:-p córeczka śliczna :-)
Melia - nie wiem co Ci doradzić w sumie najlepszy by był kompromis może uda się go jakoś uzyskać ? :tak:
Styna- współczuję nocki ale z drugiej strony to nie zły trening :-D;-) ( joke ) :-p
Lepiodptera- no wprost rewelacyjne podejście do życia oby trwało jak najdłużej :tak:
Jolek- miłej wizyty u koleżanki :-) i maleństwa
Persefona- troszkę bałaganu ale potem jaka satysfakcja i jak pięknie :-):tak: a na ból to ja nie pomogę mnie tylko strasznie spojenie łonowe boli :-(

U Nas dzisiaj zadatek wiosny :-) cieplusio i słonecznie :tak: Byliśmy na placu zabaw młody w swoim żywiole :-D
a muszę się pochwalić że jutro idziemy na imprezkę karnawałowo-ostatkową :-p;-), na 9 lecę do fryzjera ojjj już się nie mogę doczekać bo na te moje kudełki teraz już patrzeć nie mogę :-D

reklama
Do góry