reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
matrko jak mi słabo się nagle sroboło..
nic nie moge nawet przeczytać...
a mój mówi ż ewyglądam jakbym flaszkę zrobiła sama:baffled:
chyba się położę....:sorry:

Witam dopiero znalazłam chwilkę aby wejść.
Co do smoczków ja raczej skłonię się na te co Hope pokazała, nie wiem czemu ale ta firma bardzo mnie przekonuje, może dlatego że wielu znajomych z niej korzystało i bardzo chwalili.

tak dawno tu nie zaglądałam (tylko w konkretne wątki), że nie jestem w stanie nadrobić zaległości:sorry:

widzę, że temat smoczków został poruszony. Ja wielce się nie wgłębiając kupiłam z Aventu silikonowy, uspokajający, nocny - żeby go było widać po ciemku. Zastanawiałam sie nad aventem i tommee tippee, też w kwestii butelek, ale poczytałam opinie i ostatecznie wybrałam Avent. Czytałam też, że rzekomo lepiej zdecydowac sie na wszystko jednej firmy - podobny kształt i struktura smoczka. Ogólnie wolałabym nie używać tego uspokajacza, ale jak nie bede mogła sobie poradzic, to pod ręką musi być:-p

Witam Kochane:happy:

Patyczek trzymam mocno kciuki:-)

Ja kupiłam Aventu uspokajający ortodontyczny do 3 miesiąca.
Lecę sprzątać... Nie wiem ile mi to zajmie żeby się nie zmachać za bardzo:-D A jeszcze Wojtuś w żebrach siedzi :-D

no mój pojechał mi po magnez , i oczywiście w aptecenie chcieli mu dać bo niby nie dla kobiet w ciązy:sorry:(tu nie zaleciają)
ale powiedzia ze w polsce to kazda kobieta łyka i mu sprzedali:tak:
no i łyknęłam sobie mam nadzieję że mi przejdzie:tak:

reklama
Dzięki Dziewczyny :-)
No i udało się :-D Miesiąc na próbę, i później pewnie przedłużą umowę. Jenki w końcu się udało, bo ile można tej pracy szukać i na rozmowy chodzić. :-) Teraz się najadłam i mogę iść spać.

Do góry