reklama
Gratuluję niezmiernie się cieszę że mu się udało bo o prace teraz ciężko. No to kiedy zaczyna.Dzięki Dziewczyny :-)
No i udało się Miesiąc na próbę, i później pewnie przedłużą umowę. Jenki w końcu się udało, bo ile można tej pracy szukać i na rozmowy chodzić. :-) Teraz się najadłam i mogę iść spać.
Patyczek91
Zaangażowana w BB
Jutro idzie na 6 rano :-) A teraz przygotowywuje się psychicznie i ogląda Pszczółkę Maję
Dzięki jeszcze raz, bo kciuki na pewno pomogły:-)
Dzięki jeszcze raz, bo kciuki na pewno pomogły:-)
patyczek, czyli ten kominiarz co był dzisiaj u mnie przyniósł Ci szczęście właściwie Wam.bardzo się cieszę
co do smoczków, to dostałam do kompletu butelek Tommee Tippee, dwa takie przezroczyste, do podgrzewacza jeden i jeszcze mam jakieś dwa, zobaczymy które się przydadzą.Specjalnie to chyba nie będę kupować.
co do smoczków, to dostałam do kompletu butelek Tommee Tippee, dwa takie przezroczyste, do podgrzewacza jeden i jeszcze mam jakieś dwa, zobaczymy które się przydadzą.Specjalnie to chyba nie będę kupować.
Ostatnia edycja:
Patyczek91
Zaangażowana w BB
Ta firma produkuje drewniane okna i drzwi. Ale co dokładniej będzie tam robił to się jutro okaże, ciekawe jak mu będzie szło, bo doświadczenia w stolarni nie ma, pracował w firmie budowlanej a z zawodu jest kucharzem, ale jakoś nie chce pracy w swoim zawodzie. Woli żonie gotować.
A ja chyba trochę źle siedziałam i mnie krzyż zaczyna boleć.
A ja chyba trochę źle siedziałam i mnie krzyż zaczyna boleć.
Ostatnia edycja:
marzena9
Fanka BB :)
Patyczku wielkie gratulacje! Kciukasy pomogły. Super, że Wam troszkę słoneczko zaświeciło
Kochane jutro koło 16 wybywam. Pewnie jeszcze do śniadania do Was zajrzę ale na jutro mam opór pakowania i sprzątanie bo "ciocia" do kota ma przychodzić. Internetu podobno tam nie uświadczę więc możliwe, że odezwę się dopiero w niedzielę najwcześniej a może być, że i w poniedziałek. Tak więc miłego weekendu i takie tam, nie pęknijcie od pączków! I trzymajcie się zdrowo! Żadnych złych wieści po powrocie sobie nie życzę!
Kochane jutro koło 16 wybywam. Pewnie jeszcze do śniadania do Was zajrzę ale na jutro mam opór pakowania i sprzątanie bo "ciocia" do kota ma przychodzić. Internetu podobno tam nie uświadczę więc możliwe, że odezwę się dopiero w niedzielę najwcześniej a może być, że i w poniedziałek. Tak więc miłego weekendu i takie tam, nie pęknijcie od pączków! I trzymajcie się zdrowo! Żadnych złych wieści po powrocie sobie nie życzę!
reklama