reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Patyczek, gratulacje, ucałuj mężulka bo się dobrze spisał. Oby przedłużyli mu umowę, ale tym to za miesiąc się będziecie martwić :)

reklama
Cześć,

zaaplikowałam mężowi i sobie gorący rosołek i odrazu lepiej.
Mężulek w łóżku pokaszluje, a jamam czas dla siebie ;-)

Temat smoczków dla mnie przeogromny, fajnie że go poruszyłyście. Zastanawiam się nad aventem, ale chyba kupimy różne a nie te pakowane po 2.

Patyczku - przyłaczam sie do gratulacji. Mezulek napewno stanie na wysokosci zadania:D
Co do smoczkow ja kupilam te z lovi pakowane po dwa w pomaranczowe i rozowe serduszka:) Butelke mam narazie jedna i tez z lovi. Ja sugerowalam sie zdaniem szwagierki. Byla bardzom zadowolona. Zreszta jej Oskarek przez pierwsze miesiace wogole nie chcial smoka/butelki dopiero tak w trzecim miesiacu sie nauczyl i jest bardzo wybredny. Butelki z aventu jak dla niego sie nie nadaja po prostu nie chce z nich pic...

Patyczku ja także gratuluję!!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&&&&&

Ja ostatnio jestem zabiegana, co chwilę gdzieś latam, coś załatwiam, przynajmniej jakoś czas szybciej leci. Ale jak przychodzę do domu to już mi się nic nie chce i bierze mnie spanie. Ale staram się nie usnąć bo potem pewnie w nocy bym juz nie spała.

Patyczku ja rowniez przylaczam sie do gratulacji dla meza, oby dobrze mu sie wiodlo w nowej pracy :tak:

co do smoczkow to ja dostalam w aptece 2 smoczki. Jeden firmy MAM, a drugi avent taki przezroczysty, nastepny (zreszta identyczny) z aventu byl dolaczony do zestawu z butelkami, no i kupilam 2 disneya z kubusiem i prosiaczkiem, nie moglam sie powstrzymac.

jestem tak zmeczona ze ledwie co mam sile was poczytac. rano pieszo 2km do pracy, 4 godzinki popracowalam i biegiem do domu, godzinka odpoczynku i pojechalismy ogladac porodowke :-) a teraz nogi w tylek wchodza :-p

reklama
Patyczku gratuluję mężulkowi :-)

Ja jeszcze się nie mogę zdecydować co z tymi smoczkami, butelkami czy jedna firma czy nie. Poczytam jeszcze te artykuły i jakoś podejmę decyzję :-)

Do góry