reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Dziękuję bardzo :)
zanka - faktycznie ścięłam włosy :) I wszyscy mi mówią że odmłodniałam :) Teraz już w ogóle nie będę wyglądała na stateczną mamuśkę :)
Matusia - ja pracuję, a studia mam średnio raz w miesiącu tylko więc nie jest tak źle. A co do chodzenia, to owszem, dałam radę, ale za to teraz nie mam kości w stopach ani na kostkach. Moje nogi są jak z kreskówek, takie kłody, a łydki też masakra. Staram się dużo dzisiaj wypoczywać, bo naczytałam się o zatruciu ciążowym, że obrzęki plus białko w moczu które też mi wyszło. Jeśli więc za kilka dni się nie poprawi to chyba powtórzę badania moczu. Ale to bankowo od tego łażenia, i tak sporo rzeczy nam zostało na "następny raz".

salsera - ciesz się że będziesz młodą mamusią, toż to czysty komplement :-)
Pamiętam jak opiekowałam się dwójką dzieci od mojej sąsiadki parę lat temu, to nieraz słyszałam: ".....taka młoda i już ma dwójkę dzieci.... ":-) a ja w duchu się śmiałam z tych babsztyli :-)

salsera, pij dużo wody i nie spożywaj soli to obrzęki powinny ustąpić, no i oczywiście nóżki u góry. Mi tez strasznie puchną, jak tylko ubiore skarpetki to gumka zostawia odcisk. Lekarka zapisała mi lekarstwo na to i muszę je wykupić, bo najpierw zaleciła w/w a jeśli nie przejdzie to mam wykupić receptę.
Dziewczęta, co się stało, że niedawno jeszcze to życie nocne tutaj było bardziej aktywne niż w dzień, a teraz kończymy o 20 ?

ja was tak na szybko nadrobiłam , to sorki jak kogoś pomine ..

salsera śliczne zdjęcia , pewnie nieźle odpoczęłaś:-)
Matusia równiez odradzam okna drewniane:no:
nawet później bedzie Ci się je ciężko zamykać i wogóle ,... całkiem na nielepiej plastiki:tak:

jolek a ponoć zup nie lubisz :-p hihihi

a no i miałam napisac...
taka pogode jak ma salsera ja ma na codzien.. haha
to was pewnie zdołowałam na koniec:-p
dzisiaj tez tylko w sweterku poginałam sobie.. i fajnie cieplusio już mamy na maxa..
a teraz zmykam bo jestem padnięta...:-)
miłej nocki (choć pewnie już żadnej nie ma )

aha i jeszcze goździki pomogły na żeba i już mnie nie boli:-p

Dzień Dobry :-)
Od 4 dzisiaj nie śpię prawie, jestem ciut zestresowana, bo P. ma o 11 rozmowę o pracę i bym chciała żeby się udało. Bo niczego nam nie potrzeba, tylko pracy...Ahh.

Wpadłam się przywitać o wybitnie wczesnej godzinie jak dla mnie ;-)
Szykuję się do gina, czego nie cierpię robić (ani się szykować ani chodzić na wizyty ani wstawać wcześnie), ale wszystko przeżyję, jeśli tylko będą dobre wieści.

Patyczku trzymam kciuki za pracę!

Patyczek trzymam kciuki o pracę &&&&

Hope pewnie że będą dobre wieści inaczej być nie może ;-)&&&

my od wczoraj zostałyśmy same :-( mąż wyjechał na dłuższą delegację, psa zawiołam do rodziców, i teraz w domku tylko ja, brzusio i Milenka, która chodzi i szuka psa :-p troche pusto i smutno ale damy radę

reklama
Hope trzymam kciuki za wizytę....
Patyczku trzymam kciuki za pracę, będzie dobrze...
U mnie dziś za oknem piękne słoneczko ale mroźno, nie wiem co tu dzisiaj robić??? Najchętniej pojechałabym po wózek ale muszę czekać na kaskę, która nie wiadomo kiedy przyjdzie... hmmmm.... może wyciągnę mojego M na jakiś spacerek i lody...

Do góry