reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Pomarudziłam, że też mi brzuch ciąży ale teraz ogarnęłam trochę mieszkanie, schyliłam się ze trzy razy i mam dość. Najchętniej bym się położyła! A jeszcze obiad muszę zrobić. A gdzie do maja! Siły mnie opuszczają

Salsera piękna ta Portugalia :) Super, że wyjazd udany.

Paula Ty nas tu nie strasz! Dobrze, że to tylko taki fałszywy alarm.

reklama
Wpadam na chwilkę zobaczyć co tam u Was. Ja już po obiadku...ogórkowa M wyszła super:) muszę pranko powiesić ale chwilkę dam sobie na odsapnięcie. Kurcze pogoda super, słonko świeci na termometrze plusowa temperaturka chyba się potem na spacerek wybierzemy,albo wieczorkiem nad morze niech se psina pobiega po plaży.

Matusia co do okien ja jestem zdania że plastiki lepsze, i można je zamówić w kolorze drewna i szczerze aby odróżnić to trzeba podejść blisko i mocno się przyjrzeć, a dużo lepiej się myją, i są trwalsze no i oczywiście tańsze.

To wklejam jeszcze mojego brzusia - podróżnika. Całkiem sporego już zresztą w porównaniu z połówkowym.
Na podróż ubrałam mężowską bluzę i nikt nawet nie zapytał na lotnisku czy nie jestem w ciąży więc skutecznie zamaskowała co trzeba i nie musiałam użerać się z żadnym nadgorliwcem. Same przeloty zniosłam super, Miki trochę strzelił focha, obiecaliśmy mu muffina Marsowego ale widać myślał że dostanie od razu, a tu dopiero w czasie drugiego lotu zjadłam. Potem się już ożywił, ale przez cały czas był bardzo grzeczny. jestem pewna że też fajnie się wygrzał, czuł że nie jest ściśnięty pod płaszczem no i czuł dobry humor mamusi. A ja przez cały pobyt nie smarkałam z krwią i tylko raz dokuczyły mi więzadła więc chyba powinnam się tam wynieść na dobre. :-D Choć jeśli mam być szczera to wolę Włochy, w których jestem po prostu zakochana.

Załączniki

• brzuchport2.jpg
    brzuchport2.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 44
  • brzuchport1.jpg
    brzuchport1.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 43
  • brzuchport3.jpg
    brzuchport3.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 43
  • brzuchport4.jpg
    brzuchport4.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 40
Oj Salsera pozazdrościć tego krótkiego rękawka, a młody miał przedsmak pogody jaka go czeka jak będzie po tej stronie:):) Brzuszek sporo Ci urósł :)

salsera przez ciebie od dzisiaj jestem w meeeega wielkiej depresji!!! ty w sloncu i bez kurtki, a ja marzne na podlasiu w tym sniegu!!!!!!!!!!!!! No nieeeee ja chce juz slonceeeeeeeeeee

salsera no i mam depreche:-( ale Ci zazdroszcze takiej wycieczki... ja juz chce wiosne...
slicznie wygladasz:-)

salsera, oczywiście że świetnie wyglądasz, ale ja poza tym że zazdroszczę ciepła, podziwiam Cię że dałaś radę tyle zwiedzić i dreptać z brzuszkiem, a w weekendy do szkoły chodzisz i może jeszcze pracujesz?
jaipur, zanka, styna, dzięki za rady. Myślałam właśnie o takich brązowych plastikach, moja mama ma takie ale mówi że wieje im, a koleżance nie, więc to wszystko zależy od tego kto zakłada. Te drewniane natomiast mam już w sypialni i jest idealne również do mycia, ale strasznie drogie, bo je robi mojego męża kolega sam i to jest taka jego pasja wielka, ze jak byliśmy oglądać kiedyś te okna, to nam każdy kawałek drewna pokazywał i głaskać kazał jakie idealne itp. Jutro ma przyjechać i wycenić a potem pomyślimy.

reklama
Do góry